Τρύφωνας Σαμαράς: «μ’ αρέσουν οι τριχωτοί άντρες»

Τι λέει για τους άντρες, το Dancing και τον Ηλία Ψινάκη

Τρύφωνας Σαμαράς: «μ’ αρέσουν οι τριχωτοί άντρες»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν έχει αδυναμία μόνο στο χορό, αλλά και στους σκληρούς άντρες: «δε μου αρέσουν οι άντρες που κάνουν ανταύγειες, μανικιούρ και πεντικιούρ. Αδυναμία έχω στους τριχωτούς. Θέλω να έχουν μεγάλα φρύδια και σκούρα μαλλιά» λέει ο κομμωτής στο περιοδικό «Down Town».

Άντρες ξεχάστε τη χαλάουα και το μανικιουρ, γιατί θα φάτε κόκκινη κάρτα από τον Τρύφωνα! Πάρτε χαρτί και στυλό λοιπόν και σημειώστε αυτά που τον ενοχλούν. «Δε μπορώ τα απεριποίητα πόδια, τους λεκέδες στα ρούχα αλλά ούτε και τα ντεμοντέ κουρέματα. Ο άντρας στα 45 πρέπει να είναι περιποιημένος και να μη ντύνεται σα πιτσιρίκος» ξεκαθαρίζει.

Η εκπομπή, άλλωστε, που θα παρουσιάσει με τον Ηλία Ψινάκη θα έχει ως θέμα το παραπάνω, πως δηλαδή ένας άχαρος άντρας θα μεταμορφωθεί σε τζέντλεμαν. Ο Τρύφων θα δίνει συμβουλές για την εξωτερική εμφάνιση και ο Ψινάκης για τους τρόπους που πρέπει να συμπεριφέρεται κάποιος σε μία γυναίκα.

Τώρα τι συμβουλές συμπεριφοράς μπορεί να δώσει ο Ηλίας Ψινάκης που μία πρόταση χωρίς μπιμπ δε μπορεί να σταυρώσει δεν το ξέρουμε... Aυτό πάντως που γνωρίζουμε είναι πως ως δίδυμο με τον Τρύφωνα έχουν δέσει.

Τώρα μπορεί ο Τρύφωνας να ξεχειλίζει από χαρά δε συνέβη όμως και το ίδιο όταν βρισκόταν στο ριάλιτι χορού. Άσχετα αν έδειχνε πως ήταν μες την καλή χαρά: «ενοχλήθηκα από τα όσα έγραψε ο Κοσμάς Βίδος ήταν πολύ σκληρά. Εκείνη την περίοδο έλεγαν πολλά για μένα όμως η αγάπη που μου έδειχνε ο κόσμος με έκανε να τα ξεχνάω όλα» τόνισε.

Όσο για το αν θα πάει στο «Dancing On Ice»; «Eδώ ακόμα δε μου έχει περάσει ο πόνος στο χέρι τότε που είχα τραυματιστεί στο Dancing που γινόταν σε πίστα. Τώρα θα πάω και στον πάγο;», λέει χιουμοριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top