Νάντια Μπουλέ: «διέρρηξαν το σπίτι μου την ώρα που κοιμόμουν»

Αποκάλυψε on air την περιπέτεια που έζησε!

Νάντια Μπουλέ: «διέρρηξαν το σπίτι μου την ώρα που κοιμόμουν»

Θύμα διαρρηκτών την ώρα που κοιμόταν έπεσε η Νάντια Μπουλέ, όπως αποκάλυψε η ίδια κατά την διάρκεια του σημερινού «Elatte»! Μάλιστα, στο σπίτι βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ο πατέρας και ο αδερφός της.

Αφορμή για την εξομολόγηση της περιπέτειας στάθηκε το ρεπορτάζ εφημερίδας για μια οικογένεια που έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών που μπήκαν στο σπίτι της.«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Το έχω πάθει και ήμουν μέσα και κοιμόμουνα», είπε η Νάντια.

Αν και είπε ότι δεν κατάλαβε τίποτα από όσα έγιναν, τόνισε πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σου διαρρήξουν το σπίτι. «Αυτή την αίσθηση, ότι κάποιος έχει κάνει αυτό το πράγμα σε ένα δικό σου μέρος, δεν μπορώ να σας την περιγράψω», πρόσθεσε.

Το παραμικρό, όμως, δεν κατάλαβαν ούτε ο πατέρας, ούτε ο αδερφός της Νάντιας, καθώς οι κακοποιοί έριξαν σπρέι για να μην μπορούν να αντιδράσουν.

«Το έχει περάσει πολύς κόσμος και μακάρι να μην τύχει σε κανέναν σας. Ούτε στον εχθρό σου που λένε», κατέληξε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top