Η Μαρία Μενούνος καλεσμένη στον λαμπερό γάμο της Κίμ Καρντάσιαν!

Τί ενώνει τις δύο γυναίκες-Ποιοι άλλοι celebrities θα πάνε

Η Μαρία Μενούνος καλεσμένη στον λαμπερό γάμο της Κίμ Καρντάσιαν!
Και η Μαρία Μενούνος θα είναι ανάμεσα στους 500 καλεσμένους του γάμου της Κιμ Καρντάσιαν και του 26χρονου star του ΝΒΑ Κρις Χάμφρις. Πρόκειται για το πιο πολυσυτημένο γάμο του καλοκαιριού ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου.

Εξάλλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro, η Μαρία Μενούνος είχε τονίσει πως η Κιμ Καρντάσιαν, τη στήριξε στην προώθηση του βιβλίου της: «Η Kim Kardasian έκανε μια δήλωση την οποία έχω συμπεριλάβει στο οπισθόφυλλο. Έβγαλε φωτογραφίες κρατώντας το βιβλίο, το έβαλε στο μπλογκ της, το έβαλε στο Twitter της και το διαφήμισε σε 9 εκατ. θαυμαστές της γράφοντας διαρκώς “αγοράστε το βιβλίο της Μαρίας”. Είναι απίστευτο το πόσο με στήριξε ενώ ήμασταν απλά γνωστές» είχε πει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό US, πολλοί θα είναι οι celebrities οι οποίοι θα παραστούν στον γάμο, όπως οι αδερφές πρωταθλήτριες του τένις Σερένα και Βένους Ουίλιαμς, η Νικόλ Ρίτσι και ο ραδιοφωνικός παραγωγός και διευθυντής παραγωγής του ριάλιτι όπου πρωταγωνιστεί οι οικογένεια Καρντάσιαν Ράιαν Σίκρεστ. Επίσης θα πάει η Κέλι Ομπσουρν.

Η Κιμ όμως άκουσε και τα «όχι» της από τους διάσημους καλεσμένους της…

Για παράδειγμα η παρουσιάστρια Κέλι Ρίπα, δεν θα μπορέσει να πάει στον γάμου καθώς θ�� βρίσκεται εκτός πόλης για το Σαββατοκύριακο.. Επιπλέον το American Idol, Πία Τοσκάνο αρνήθηκε να πάει και να τραγουδήσει στο γάμο.

Όμως ο άνδρας της Τοσκάνο, ο Μαρκ Μπαλας όχι μόνο θα είναι στον γάμο αλλά αποτελεί και σημαντικό μέρος αυτού, καθώς χορογράφησε τον πρώτο χορό του γαμπρού και της νύφης….

Τι έτσι απλά νομίζατε πως θα ήταν τα πράγματα;;; Ένα απλό μπλουζ θα χόρευαν τα παιδιά όπως κάνουν οι κοινοί θνητοί;;;
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top