«Εχω να ερωτευθώ δυνατά έξι ολόκληρα χρόνια»

Τί ΔΕΝ έχει κάνει ποτέ ο Κώστας Μαρτάκης;

«Εχω να ερωτευθώ δυνατά έξι ολόκληρα χρόνια»

Το τελευταίο διάστημα, ο Κώστας Μαρτάκης έχει αφιερωθεί εξ’ ολοκλήρου στο νέο του cd, το οποίο προετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς. Αν και το θέλει πάρα πολύ, ακόμη δεν έχει βρεθεί η γυναίκα που θα τον κάνει να αφήσει για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά του και να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα. «Έχω έξι χρόνια να ερωτευθώ δυνατά. Και όταν λέω δυνατά, εννοώ όλη σου η σκέψη να βρίσκεται πάντα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Να βγαίνεις να τραγουδήσεις και να θέλεις να της αφιερώσεις όλους τους στίχους των τραγουδιών. Να κυκλοφορείς μέσα στο σπίτι και να φέρνεις συνέχεια το πρόσωπό της μπροστά σου. Αυτό για μένα είναι ο δυνατός έρωτας. Να την βλέπεις και να λες: Αυτή θέλω να είναι η μητέρα των παιδιών μου. Ε, αυτό το συναίσθημα δεν το έχω νιώσει για καμία γυναίκα. Είχα σχέσεις βεβαίως αυτά τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά καμία δεν ήταν τόσο δυνατή», δήλωσε.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προσωπική του ζωή δεν έχουν καμία σχέση με το γεγονός ότι ο ίδιος είναι παιδί χωρισμένων γονιών. Θέλει πολύ και να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Για την ακρίβεια, θέλει να κάνει όσα περισσότερα παιδιά θεωρεί ότι θα μπορεί να συντηρεί στο μέλλον. Ποια είναι η σχέση του με τα χρήματα και π��σο τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση; «Παρόλο που ποτέ δεν ήμουν σπάταλος, δεν ψωνίζω πια όπως παλιά. Η τελευταία φορά που πήγα στα μαγαζιά ήταν όταν έπρεπε να κάνω κάποια δώρα και όταν χρειαζόταν να βρω ρούχα για τις εμφανίσεις μου στο Posidonio. Ετσι κι αλλιώς, έχω τόσα ρούχα από τις εποχές που ξόδευα χωρίς να το σκέφτομαι, που δεν χρειάζομαι άλλα», ανέφερε στην συνέντευξή του στο ΟΚ.

Και πρόσθεσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ παράλληλη σχέση: «Όχι ποτέ. Ούτε one night stand έχω κάνει ποτέ. Είμαι μονογαμικός. Μου αρέσει να θαυμάζω το ωραίο, αλλά όταν είμαι κάπου, είμαι εκεί. Δεν κοιτάω δεξιά κι αριστερά. Λειτουργώ πολύ πιο εγκεφαλικά».

Αποκαλυπτικός ήταν, τέλος, στην περιγραφή που έδωσε για την εμφάνιση που είχε στην εφηβεία του. «Αν δεις φωτογραφίες μου από εκείνη την άχαρη ηλικία, θα διαπιστώσεις ότι ήμουν τερατάκι. Είχα ξυρισμένο μαλλί και φορούσα σιδεράκια. Ευτυχώς δεν είχα σπυράκια, επειδή δεν έτρωγα πολλές σοκολάτες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top