H "κέρινη" Meghan Markle και τα στοιχήματα για το όνομα του τρίτου παιδιού της Kate Middelton - Μπήκε στο μήνα της!

Δείτε το βίντεο

Πριν γίνει νύφη, η Meghan Markle θα γίνει… κέρινη. Το ανακοίνωσε με τελάλη το μουσείο Madame Tussaud στο Λονδίνο. Κι αφού γίνει νύφη, γρήγορα θα πάει για… μαμά. Διότι και o πρίγκιπας Harry θέλει σύντομα παιδιά και εκείνη είναι ήδη 36 ετών!

Την ίδια ώρα, η Kate Middleton μπήκε στο μήνα της. «Από ώρα έρχεται ο πελαργός» επιβεβαίωσε ο πρίγκιπας William, ενώ έχει ήδη ανοίξει η ιστοσελίδα για να ανακοινώσουν τα γεννητούρια.  Τα στοιχήματα έχουν ανάψει για το όνομα του τρίτου παιδιού τους, κι ας μην ξέρουμε το φύλο του.

Παρόλα αυτά η Δούκισσα του Cambridge συνεχίζει... Πήγε με πράσινο σύνολο σε ιατρικό συμπόσιο. Η εμφάνισή της θύμισε  τη βασίλισσα Ελισσάβετ το 1973. Μόνο που εκείνη είχε πάει να δει αγώνα πόλο, σε απόχρωση πιο...λαχανί!   

Κι ενώ οι γιοι του ετοιμάζονται για.. χαρές, η DailyMail αποκαλύπτει ότι ο Κάρολος «πουλούσε» πρόσβαση στον... εαυτό του, σε κροίσους ανά την υφήλιο.

Γίνονταν «δωρητές» για τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες με αντάλλαγμα προσκλήσεις σε δεξιώσεις, θέσεις δίπλα του και φωτογραφήσεις μαζί του. Τούρκος δισεκατομμυριούχος πλήρωσε 200.000 λίρες για μια καρέκλα δίπλα του.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top