Δ.Παπανδρέου:«ο Ανδρέας ήταν ο μοναδικός έρωτας της ζωής μου»

«Ζω κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες»

Δ.Παπανδρέου:«ο Ανδρέας ήταν ο μοναδικός έρωτας της ζωής μου»

Η Δήμητρα Παπανδρέου δηλώνει στο περιοδικό «People» πως έτσι όπως ερωτεύτηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν ερωτεύτηκε κανένα:«ο Ανδρέας ήταν ο μοναδικός έρωτας και η μοναδική αγάπη της ζωής μου. Κανέναν άλλο δεν ερωτεύτηκα έτσι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η πρώην πρώτη κυρία εξομολογείται πως θα ήθελε να έχει ένα παιδί από εκείνον όμως οι συνθήκες δεν ήταν καθόλου κατάλληλες: «Αρρώστιες, νοσοκομεία, δίκες και έντονη δουλειά. Η φροντίδα ενός τέτοιου ανθρώπου δεν ήταν καθόλου μα καθόλου εύκολη υπόθεση» θυμάται και συμπληρώνει «ποια θα ήταν αυτή που θα ξενυχτούσε τα βράδια για να δει αν αναπνέει ο Ανδρέας με ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία» λέει η πρώην πρώτη κυρία.

Η Δήμητρα αναφέρεται και στις σχέσ��ις που έχει πλέον με τα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου, το Γιώργο και το Νίκο:«τελευταία φορά συναντηθήκαμε στο προτελευταίο μνημόσυνο» σημειώνει, επιβεβαιώνοντας πως οι σχέσεις τους είναι τυπικές.

Με την ευκαιρία της συνέντευξης δίνει και μία απάντηση σ’ αυτούς που τη χαρακτηρίζουν πλούσια επειδή μένει στα Βόρεια προάστια:«Ζω κάτω από δύσκολες συνθήκες βγάζοντας μόνο 1.600 ευρώ και προσπαθώ να πουλήσω τρία σπίτια» λέει.

Τι να πούνε και αυτοί που ζούνε με 600…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top