Ομορφα μαλλιά για το καλοκαίρι ΧΩΡΙΣ κομμωτήριο!

Tips για εμφανίσεις που δεν θα σας κοστίσουν σχεδόν τίποτα!

Ομορφα μαλλιά για το καλοκαίρι ΧΩΡΙΣ κομμωτήριο!

Βρεγμένα ή στεγνά, μακριά ή κοντά, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται με τον ήλιο και την θάλασσα το καλοκαίρι. Τί πρέπει να κάνουμε γι’αυτό; Να τα «φορτώνουμε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Πάρτε μια μικρή γεύση από τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που δεν θα σας κοστίσει σχεδόν τίποτα.

Χαλαρές μπούκλες-Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά αφού απλώσετε λίγο αφρό και κάνετε απαλές κινήσεις κατά μήκος του κεφαλιού. Μετά γυρίστε το κεφάλι σας ανάποδα και κάνετε γρήγορες κινήσεις με τα χέρια σας για να πάρουν όγκο. Ψεκάστε με ένα σπρέϊ φιξαρίσματος. Μπορείτε να κρεπάρετε με μια πιρούνα, όχι όμως ψιλή χτένα γιατί καταστρέφει την τρίχα.

Wet look σε μακριά μαλλιά-Λουστείτε και αφήστε τα να στραγγίξουν πολύ καλά. Απλώστε όσο τζελ θέλετε και αφήστε τα ατημέλητα. Για το μπροστινό μέρος του κεφαλιού, ιδίως εάν έχετε φράντζα, στερεώστε τα με τσιμπιδάκια και αφήστε ελεύθερα τα υπόλοιπα. Είναι το look του καλοκαιριού.

Κοντά και ατημέλητα-Απλώστε κερί σε επίσης βρεγμένα μαλλιά και κάντε «μύτες». Θα δώσει μια πολύ πιο κοριτσίστικη νότα στα μαλλιά σας.

Aυστηρή χωρίστρα στην μέση-κάνετε με προσοχή την χωρίστρα και δουλέψτε τις άκρες με αφρό ή για τα μαλλιά.

Τα πιασμένα μαλλιά αποτελούν must για το καλοκαίρι. Χαρίζουν υπέροχο αποτέλεσμα, ενώ βολεύουν από την άποψη ότι όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, το κεφάλι δεν «παίρνει φωτιά». Έχετε υπόψιν σας μόνο ότι ο καλύτερος και τελειότερος κότσος επιτυγχάνεται όταν τα μαλλιά είναι στεγνά. Εάν τα πιάσετε προτού στεγνώσουν, θα παραμείνουν νωπά για πολλές ώρες, κάτι που δεν τους κάνει καλό. Ακόμη καλύτερο κράτημα θα σας δώσει ένα τζελ για δυνατό κράτημα για τα μαλλιά. Έτσι, δεν θα χαλάσουν.

Πηγή: Glam

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top