Ποιός θέλει να αγοράσει την πορνοταινία της Καρντάσιαν;

Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον άγνωστο αγοραστή

Ποιός θέλει να αγοράσει την πορνοταινία της Καρντάσιαν;

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει από την πορνοταινία της Κιμ Καρντάσιαν που όπως είχε γράψει και το star.gr έκανε ρεκόρ downloading την ώρα που η πληθωρική τηλεπερσόνα παντρευόταν τον καλό της.

Τώρα λοιπόν ένας μυστήριος άνδρας θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα της ταινίας και να την αποσύρει εντελώς από την… αγορά.

Μάλιστα δεν κολλάει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πετύχει τον στόχο του και είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσο, όσο.

Ο μυστηριώδης αγοραστής έχει προσλάβει δικηγόρο στο Τενεσί, ο οποίος με επιστολή του προς την εταιρεία Vivid που έχει τα δικαιώματα της ταινίας, ζητά να τα αγοράσει εκ μέρους του πελάτη του.

Εκτός από το κομμάτι που παίζεται στο διαδίκτυο, ο αγοραστής θέλει να πάρει στην κατοχή του και όλο το ανεπεξέργαστο υλικό που δεν συμπεριλήφθηκε στο καυτό video που προβλήθηκε.

Όσο για την ταυτότητα του μυστηριώδη αγοραστή δεν την αποκαλύπτει. Αφήνει πάντως να εννοηθεί ότι μάλλον είναι κάποιος από το περιβάλλον της Καρντάσιαν που δε θέλει να διασύρεται άλλο το όνομά της.

Λέτε να είναι η ίδια αυτή που θέλει να αποσύρει από την αγορά το κολασμένο video; Πολύ πιθανόν. Τώρα άλλωστε είναι παντρεμένη γυναίκα. Δεν μπορεί να την βλέπει ο πάσα ένας και μάλιστα στις πιο προσωπικές της στιγμές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top