Angelina Jolie: «Δεν είμαι έγκυος και δεν παντρεύομαι»!

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους η Angie

Angelina Jolie: «Δεν είμαι έγκυος και δεν παντρεύομαι»!

Μπορεί να βούιξε ο τόπος ότι επιτέλους οι Brangelina θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά έρχεται τώρα η Angelina Jolie να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ξεχάστε τα κουφέτα, ξεχάστε τα ρύζια, ξεχάστε τα νυφικά. Η Angie σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair το λέει καθαρά: «δεν παντρεύεται και δεν νοικοκυρεύεται»!!!!

«Δεν είμαστε αντίθετοι στο γάμο με τον Brad, αλλά είναι σαν να είμαστε ήδη παντρεμένοι. Τα παιδιά είναι φυσικά μια δέσμευση, μια πολύ πιο σπουδαία δέσμευση από το γάμο. Είναι για πάντα», λέει η Angelina στη συνέντευξή της και φροντίζει να διαψεύ��ει άλλον έναν μύθο που αφορά την ίδια.

«Δεν είμαι έγκυος», λέει και αφήνει τους πάντες σύξυλους με την ειλικρίνειά της.

«Δεν λέμε όχι σε ένα ακόμα παιδί, όμως θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι μπορούμε να δώσουμε σε όλους τον πολύτιμο χρόνο που τους αξίζει. Τώρα είναι παιδιά και μπορούν να παίζουν μεταξύ τους, όμως σε λίγο καιρό θα χρειάζονται να μιλήσουν σε κάποιον. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια τόσο μεγάλη οικογένεια που δεν θα έχουμε χρόνο για κάποιον», προσθέτει.

Δηλαδή θέλει να μας πει η Angie ότι έξι παιδιά δεν συνιστούν μεγάλη οικογένεια και πως θα προλαβαίνει να ασχολείται με όλα τους; Εδώ άλλες δύο έχουν και δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν.

Θα μου πεις δεν είναι όλες Angelina Jolie, σωστό κι αυτό.

Αααα, και μη νομίζετε ότι σταματούν εδώ οι βόμβες της ηθοποιού. Η Angelina Jolie αποκαλύπτει ότι δεν θα ασχολείται με τις ταινίες για πολύ καιρό ακόμα.

Ναι, ναι, θα τα παρατήσει σύντομα η ηθοποιός όλα και θα γίνει αποκλειστικά νοικοκυρά, μάνα και σύζυγος.

Και τώρα με τι θα ασχολούνται οι κουτσομπόληδες του Hollywood που η Angelina δεν τους κάνει το χατίρι και αποφάσισε να το παίξει απλή και καθημερινή γυναίκα;

Ε… όλο και κάτι θα βρουν. Οι Brangelina άλλωστε πάντα φροντίζουν να τροφοδοτούν τα κουτσομπολιά.

Δείτε τι έλεγαν πριν λίγο καιρό τα αμερικανικά μέσα για τον υποτιθέμενο γάμο της Angelina και του Brad.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top