Rihanna, Amal Clooney και Donatella Versace οι οικοδέσποινες του Met Gala 2018

Μαζί και η Anna Wintour

Rihanna, Amal Clooney και Donatella Versace οι οικοδέσποινες του Met Gala 2018

Διάλεξαν σίγουρα τα πιο "δυνατά" κι ελκυστικά ονόματα που θα μπορούσαν.

Γιατί όταν "κλείνεις" Rihanna, Αmal Clooney και Donatella Versace για οικοδέσποινες του Met Gala 2018, τι άλλο μπορεί να θες; Πόσο μάλλον όταν στην τριάδα αυτή προστίθεται και η Anna Wintour.

Με θέμα «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination» η τετράδα θα πρωταγωνιστήσει σε μία από τις σπουδαιότερες βραδιές στη μόδα, στη Νέα Υόρκη στις 7 Μαΐου 2018, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα, που όπως φαίνεται κι από τον τίτλο της, θα είναι αφιερωμένη στην πνευματικότητα και τη θρησκεία.

Η Rihanna και η Donatella είναι «βετεράνοι» της διοργάνωσης, έχοντας εμφανιστεί σε 7 και 16 γκαλά αντίστοιχα, ενώ για την Amal είναι η δεύτερη φορά μετά την εμφάνισή της στο Met Gala το 2015 έχοντας στο πλευρό της τον George Clooney.

Το διαφορετικό του επερχόμενου σόου είναι ότι αναμένεται να παρουσιαστεί σε τρεις τοποθεσίες: το Anna Wintour Costume Center, τις μεσαιωνικές κρύπτες στο παράρτημα του Met στη Fifth Avenue και στο Cloisters.   

Κεντρικό κομμάτι της έκθεσης θα είναι το παπικό ένδυμα, δανεικό από το σκευοφυλάκιο της Καπέλα Σιστίνα, ενώ πολλά από τα εκθέματα δεν έχουν βγει ποτέ έξω από το Βατικανό- ούτε για την περίφημη έκθεση του 1983 «The Vatican Collections: The Papacy and Art».  

 

The Costume Institute’s spring 2018 exhibition “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” will open May 10 at The Met Fifth Avenue and The Met Cloisters. #MetHeavenlyBodies will feature a dialogue between fashion and religious artworks from the museum’s permanent collection to examine the relationship between creativity and the religious imagination. El Greco (Domenikos Theotokopoulos) (Greek, 1540/41–1614). Cardinal Fernando Niño de Guevara (1541–1609), ca. 1600 and Cristóbal Balenciaga (Spanish, 1895–1972) for House of Balenciaga (French, founded 1937). Evening coat, autumn/winter 1954–55. Digital composite scan by Katerina Jebb #TheMet #MetCloisters #CostumeInstitute @metcostumeinstitute @themetcloisters #KaterinaJebb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Met (@metmuseum) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top