ΒΙΝΤΕΟ star.gr: Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας και Ζουγανέλης σε μαγική συνύπαρξη on stage

Μια πολύ ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική συνεργασία

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας, αλλά και ο Γιάννης Κότσιρας είναι οι φετινοί οικοδεσπότες στη «Ακτή Πειραιώς» που άνοιξε τις πύλες της πριν από λίγες ημέρες.

Πρόκειται για μια σπάνια συνύπαρξη που παραπέμπει αυτόματα σε βραδιές γεμάτες με τα πιο κλασσικά, αγαπημένα, ποιοτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι επώνυμοι φίλοι των καλλιτεχνών και όχι μόνο, αφού σπεύδουν στο νυχτερινό κέντρο για να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Οι τέσσερις φίλοι υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διασκεδάσουν με τον καλύτερο τρόπο τους θαυμαστές τους που θα θελήσουν να το ρίξουν για λίγο έξω.

Το star.gr βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και διασκέδασε με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών, οι οποίοι δεν αρκέστηκαν μόνο στα δικά τους τραγούδια, αφού ερμήνευσαν και γνωστά κομμάτια συναδέλφων τους.

Δείτε λοιπόν στο βίντεο που εξασφάλισε για εσάς το star.gr, τι συμβαίνει όταν οι Ντακάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας, Ζουγανέλης και η Idra Kayne ενώνουν τις φωνές τους.

Της Μίτση Σκέντζου
e-mail:mskentzou@star.gr

Διαβάστε επίσης:

Μόνο στο star.gr: Ο Γιάννης Κότσιρας αποκαλύπτει ποιος υπάρχει στο DNA όλων μας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top