Διάσημος δηλώνει εθισμένος στο σεξ, επειδή… είχε πέσει θύμα κακοποίησης!

Μας κούφανε!

Διάσημος δηλώνει εθισμένος στο σεξ, επειδή… είχε πέσει θύμα κακοποίησης!

Στα 10 του χρόνια έπεσε θύμα κακοποίησης από τον πατριό του και κάπως έτσι δικαιολογεί τον εθισμό που έχει στο σεξ. Ο λόγος για τον Steve Jones των Sex Pistols ο οποίος στην τελευταία του συνέντευξη του έκανε αποκαλύψεις!

Με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Lonely Boy», ο γνωστός κιθαρίστας μίλησε ανοιχτά για το παρελθόν αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι πέραν της κακοποίησης που έχει δεχθεί, προέβη σε σεξουαλική πράξη με άλλον άντρα έναντι χρημάτων.

Και αυτό το σκοτεινό παρελθόν ήταν που τον έκανε να εθιστεί στο σεξ, σε βαθμό που ακόμη και σήμερα, στα 61 του να μην μπορεί να μείνει μόνος και να μην έχει κάποια σύντροφο.

Ο τρόπος που μεγάλωσε τον μετέτρεψε σε έναν «ροκά που λαχταρούσε το σεξ», λέει ο ίδιος, και δεν δίσταζε να ικανοποιεί αυτή του ανάγκη οπουδήποτε- από συναυλίες και αποθήκες μέχρι τουαλέτες ή σοκάκια πίσω από κέντρα διασκέδασης.

Ο Jones θεωρεί πως τα περιστατικά τού έχουν αφήσει μόνιμη πληγή όσον αφορά στο πώς συμπεριφέρεται στις σχέσεις του και λέει: «Δεν το είχα πει ποτέ σε κανέναν για χρόνια και νιώθω λίγο περίεργα ακόμη και τώρα που το βάζω μέσα στο βιβλίο. Αλλά γνωρίζοντας τη ζημιά... τη σύγχυση που ένιωθα, αυτό με κάνει να θέλω να πω σε όποιον έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση ότι δεν είναι μόνος του».

Σχετικά με την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πατριό του, λέει πως από την πρώτη στιγμή του δημιούργησε μια διαστρεβλωμένη εικόνα του τι είναι κανονικό και τι όχι. «Δεν ήταν το τέλος του κόσμου. Δεν με είχαν κλειδωμένο σε κανένα μπουντρούμι ή κάτι τέτοιο. Αλλά ήταν αρκετό για να με "στείλει". Κοιτάζοντας πίσω, γι' αυτό δεν κατάφερα ποτέ να στεριώσω με κανέναν και κατέληξα εθισμένος στο σεξ» είπε και πρόσθεσε: «Δεν είναι ότι φορούσα καμιά ταμπέλα που έλεγε "Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά". Αλλά όταν έχει γίνει μια φορά, υποθέτω είναι πολύ πιθανό να ξανασυμβεί, επειδή από εκεί κι έπειτα υπάρχει μια φωνούλα στο κεφάλι σου που σου λέει πως αυτό είναι νορμάλ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top