ΑΦΙΕΡΩΜΑ star.gr: Οι 5+1 χωρισμοί της ελληνικής showbiz που έσκασαν σαν βόμβα-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΕΙΤΕ ποιοι έριξαν τίτλους τέλους στο γάμο τους και τη σχέση τους το τελευταίο διάστημα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ star.gr: Οι 5+1 χωρισμοί της ελληνικής showbiz που έσκασαν σαν βόμβα-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τελικά η επιδημία… χωρισμών δεν έχει πέσει μόνο στο Χόλιγουντ αλλά και στην ελληνική showbiz, καθώς το ένα ζευγάρι μετά το άλλο ρίχνει τίτλους τέλους είτε στη σχέση του είτε στο γάμο του.

Το star.gr συγκέντρωσε τα ζευγάρια της showbiz που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το τελευταίο διάστημα προκαλώντας... αίσθηση, και σας τα παρουσιάζει στο παρακάτω φωτορεπορτάζ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Γιώργος Λιάγας- Φαίη Σκορδά

Αναμφισβήτητα το διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά είναι αυτό που έκανε τον πιο πολύ κρότο στην ελληνική showbiz μετά από εκείνο του της Ελένη�� Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

ΛΙΑ ΣΚΟ.jpg
Με κοινή τους δήλωση στην Real News οι δύο παρουσιαστές, οι οποίοι έχουν αποκτήσει δύο γιους, ανακοίνωσαν ότι έριξαν τίτλους τέλους στο γάμο τους μετά από έξι χρόνια, επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί κρίσης στη σχέσης τους που είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει χωριστές διακοπές για ένα μήνα.

Μετά την είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η Φαίη, φορτισμένη συναισθηματικά, άνοιξε την καρδιά της στους τηλεθεατές για την απόφαση που πήρε με τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας ότι προτεραιότητα και των δύο είναι τα παιδιά τους.

Χρήστος Φερεντίνος-Σοφία Παλυλίδου

Σαν βόμβα έσκασε και η είδηση χωρισμού του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου μετά από 12 χρόνια γάμου.

1.jpg
Και αυτό το ζευγάρι έκανε κοινή δήλωση στην Real News ότι από τον Σεπτέμβριο μένουν σε διαφορετικά σπίτια.

Ωστόσο, όπως οι ίδιοι ξεκαθάρισαν, παραμένουν αγαπημένοι καθώς πρώτο μέλημά τους είναι τα δίδυμα παιδιά τους. Μάλιστα, φήμες ήθελαν τον παρουσιαστή να έχει βρει νέα σύντροφο, όμως εκείνος τις διέψευσε.

Βλάσης Χολέβας-Άννα Βελοσόφκσι

Μετά από έξι χρόνια γάμου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και ο σχεδιαστής μόδας Βλάσης Χολέβας με την σύζυγό τους Άννα Βελοσόφσκι!

ΧΟΛΕΒΑΣ.jpg
Τα σύννεφα στη σχέση του πρώην ζευγαριού είχαν αρχίσει από το 2012 και τελικά λίγο αργότερα αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει και μία κόρη, την Ιζαμπέλα.

Χρήστος Δάντης-Κατερίνα Βουτσινού

Τίτλους τέλους με την τελευταία σύζυγό του, τέταρτη κατά σειρά, Τζένη Βουτσινού, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έριξε και ο Χρήστος Δάντης.

ΔΑΝΤΗΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ.jpg
Ο τραγουδιστής έχει φύγει από το σπίτι και έχει μετακομίσει σε ένα άλλο δικό του, στη Γλυφάδα, ενώ φήμες θέλουν τον τραγουδιστή να έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του.

Βαλάντης –Κατερίνα Καπόλα

Μπορεί να μην είχε παντρευτεί, ωστόσο ο Βαλάντης ήταν ένα βήμα πριν από την εκκλησία με την σύντροφό του, Κατερίνα Καπόλα.

ωαλαντισ.jpg
Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες και έναν γάμο, σε δηλώσεις του εξήγησε ότι ράγισε το γυαλί στη σχέση του με την μελαχρινή δικηγόρο και για αυτό τελείωσαν όλα!

Σάσα Μπάστα- Βαλεντίνο

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, η Σάσα Μπάστα και ο Βαλεντίνο, όπως αποκάλυψε το star.gr με αποκλειστικό του ρεπορτάζ, χώρισαν!

3.jpg

Και αυτό το ζευγάρι ήταν ένα βήμα πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ έμενε κάτι από την ίδια στέγη.

Πηγή από στενό περιβάλλον τους, ανέφερε στο star.gr πως οι δυο τους «είναι μια χαρά, χώρισαν φιλικά. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους», ενώ το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια με δηλώσεις της στο "Πρωινό".

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ star.gr: Τα ζευγάρια που έριξαν τίτλους τέλους μετά τους Μπραντζελίνα- ΦΩΤΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top