Η Σάλμα Χάγιεκ ξεφτίλισε τον Τραμπ – Δείτε πώς!

Η «καυτή» αποκάλυψη της διάσημης ηθοποιού

Η Σάλμα Χάγιεκ ξεφτίλισε τον Τραμπ – Δείτε πώς!

Δεν έχει τέλος η λίστα με τις γυναίκες που δηλώνουν ότι έχουν πέσει θύματα των ορέξεων του Ντόναλντ Τραμπ. Η πιο πρόσφατη… προσθήκη είναι και από τις πλέον διάσημες. Ο λόγος για την Σάλμα Χάγιεκ, η οποία μιλώντας σε ραδιόφωνο του Λος Άντζελες, είπε ότι ο υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων την είχε πλησιάσει στην αρχή στην καριέρα της.

Όπως αποκάλυψε η μεξικανή ηθοποιός, ο Τραμπ τότε προσπαθούσε να την πείσει να βγούνε έξω και για να καταφέρει να βρει το τηλέφωνό της, είχε πλησιάσει τον τότε σύντροφο της και του μίλησε δήθεν για δουλειές, καταφέρνοντας να τον αποσπάσει τελικά!

Χωρίς να χάσει λεπτό, της τηλεφώνησε, ζητώντας τη σε ραντεβού, τρώγοντας τελικά… χυλόπιτα! Και συνεχίζει η Χάγιεκ ότι ο υποψήφιος για πρόεδρος της Αμερικής «φύτεψε» την εφημερίδα National Enquirer ότι δήθεν οι δυο τους φλερτάρουν και ότι ο σημερινός υποψήφιος των ρεπουμπλικανών «σύμφωνα με ανώνυμες πηγές» ήταν εκείνος που δεν την ήθελε, γιατί είναι… κοντή!

Και μιας και το θράσος δεν έχει όρια, μετά από αυτό το δημοσίευμα, ξανακάλεσε την 50χρονη ηθοποιός, δηλώνοντας έκπληκτος για το δημοσίευμα και καλώντας τη να βγουν για να αποδείξει ότι δεν έχει πρόβλημα με το ύψος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top