Διάσημος Έλληνας δηλώνει: «Όσο πιο καλή μηχανή έχεις, τόσο πιο αποδοτικός είσαι στο σεξ»

Οι αποκαλύψεις για το γυμνασμένο κορμί και τις καλύτερες γυναίκες στο κρεβάτι

Διάσημος Έλληνας δηλώνει: «Όσο πιο καλή μηχανή έχεις, τόσο πιο αποδοτικός είσαι στο σεξ»

​Το ότι το σεξ είναι σαν τη… γυμναστική, υποστηρίζει διάσημος Έλληνας και, παρά το ότι έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά, τονίζει πως οι γυναίκες δεν «πέφτουν» με αυτό!

«Το σεξ είναι σαν γυμναστική άλλωστε: όσο πιο καλή μηχανή έχεις, τόσο πιο αποδοτικός είσαι!», λέει, στο «Down Town» Κύπρου, ο Δημήτρης Βλάχος, που παράτησε την τηλεόραση και ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική.

Όταν τον ρωτούν αν το σεξ είναι πιο εύκολο λόγω του γραμμωμένου του κορμιού, ο ίδιος αναφέρει: «δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες πέφτουν τόσο με το σώμα. Ναι, ξέρω πως θα μου πεις ότι ακούγεται τετριμμένο, αλλά αλήθεια, νομίζω πως θα “υποκύψουν” στην προσωπικότητα και στο χιούμορ. Μπορεί να είναι η πρώτη προσέγγιση, αλλά δεν νομίζω ότι θα παραμείνει κοντά σου. Φυσικά, για όσες θέλουν κοιλιακό, τότε κοιλιακό! Δεν είναι κακό!».

Τέλος, ο Δημήτρης δεν κρύβει ότι στο παρελθόν υπήρξε άπιστος και η σχέση του το έμαθε, ενώ χαρακτηρίζει τις Ελληνίδες ως τις πιο ωραίες γυναίκες στον κόσμο και τις Κολομβιανές ως τις καλύτερες στο σεξ.

blaxos1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top