Γνωστή ηθοποιός νόμιζε ότι ο άντρας της βλέπει πορνό - Πώς αντέδρασε!

Η παρεξήγηση που την αναστάτωσε

Γνωστή ηθοποιός νόμιζε ότι ο άντρας της βλέπει πορνό - Πώς αντέδρασε!

Μία απίστευτη παρεξήγηση συνέβη ανάμεσα σε ζευγάρι της showbiz, καθώς γνωστή ηθοποιός νόμιζε ότι ο σύζυγός της βλέπει… ταινίες πορνό, όταν τον «τσάκωσε» να αλλάζει ξαφνικά κανάλι!

«Κάποια στιγμή μπήκε στο δωμάτιο και, όταν άνοιξε την πόρτα, εγώ άλλαξα αστραπιαία κανάλι και εκείνη με κοίταξε με ένα ύφος σαν να λέει “παρακολουθούσες πορνό;”», εξιστορεί, στο περιοδικό «Elle», ο Τζον Κρασίνσκι, που, εδώ και έξι χρόνια, είναι παντρεμένος με την Έμιλι Μπλαντ.

john-krasinski-600x800.jpg

Το περιστατικό συνέβη στην αρχή της σχέσης των δύο ηθοποιών, οι οποίοι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, ενώ, όπως προσθέτει ο 36χρονος σταρ, η παρεξήγηση λύθηκε αρκετά αργότερα, κατά τη διάρκεια τυχαίας συζήτησης.

john-krasinski-58e44cc6-c175-440b-bdc7-61c8d9f2e352 (547x800).jpg

«Η τηλεόραση έδειχνε το “Ο διάβολος φοράει Prada” και εκείνη με ρώτησε “έχεις δει αυτή την ταινία;”. Της απάντησα “πολλές φορές”», συνεχίζει ο ηθοποιός, ο οποίος παραδέχεται πως έχει δει την εν λόγω ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, 75 φορές και, μάλιστα, αυτήν παρακολουθούσε όταν έγινε το «ντου» στο υπνοδωμάτιο!

emily-blunt-devil-wears-prada (800x532).jpg
(H Έμιλι Μπλαντ σε σκηνή του «Ο Διάβολος Φοράει Prada»)

Θυμίζουμε πως το «Ο Διάβολος Φοράει Prada» είναι μία κωμωδία του 2006 σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φράνκελ, με πρωταγ��νίστριες την Μέριλ Στριπ και την την Αν Χάθαγουεϊ. Για την Έμιλι Μπλαντ είναι η ταινία που την καθιέρωσε στο Hollywood.

Emily+Blunt+John+Krasinski+Out+Stroll+Daughter+kK9cFX6pvKzx.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top