Nέα τροπή για το θάνατο του Πρινς: «Δεν αυτοκτόνησε!»- Συγκλονιστικά στοιχεία στο φως!

Ο διάσημος μουσικός μπορεί να έπεσε θύμα παραποιημένων φαρμάκων εκτιμούν αστυνομικοί

Nέα τροπή για το θάνατο του Πρινς: «Δεν αυτοκτόνησε!»- Συγκλονιστικά στοιχεία στο φως!

Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Πρινς, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του στη Μινεσότα στις 21 Απριλίου σε ηλικία 57 ετών, από υπερβολική δόση αναλγητικών.

Δημοσίευμα-βόμβα της εφημερίδας «Star Tribune» υποστηρίζει πως οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να ρίξουν «φως» στον μυστηριώδες θάνατο του πρίγκιπα της μουσικής, εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Πρινς να έπεσε θύμα παραποιημένων φαρμάκων, αφού δεκάδες τέτοια χάπια βρέθηκαν στο σπίτι του!

220416151033_3416.jpg
Με πλαστές ετικέτες στη συντριπτική πλειονότητά τους, είτε σαν ασπιρίνες είτε σαν βιταμίνη C, τα φάρμακα βρέθηκαν κυρίως σε βαλίτσες και τσάντες τις οποίες φέρεται να κουβαλούσε διαρκώς μαζί του.

Resizer (4).jpg
Τα χάπια αυτά περιείχαν φαιντανύλη, μία ουσία 50 φορές πιο ισχυρή από ηρωίνη, για τα οποία μάλιστα ο Πρινς δεν είχε συνταγή!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα τον περασμένο Ιούνιο, ο Πρινς από υπερδοσολογία φαιντανύλης, την οποία πήρε κατά λάθος!

Στην υπερβολική δόσης φαιντανύλης αποδίδεται τα τελευταία χρόνια μία σημαντική αύξηση θανάτων σε διάφορα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές, σύμφωνα με την «Guardian», που η ουσία κυκλοφορεί σε κουτιά με άλλη ετικέτα, με αποτέλεσμα οι χρήστες να μη γνωρίζουν το περιεχόμενο και να καταλήγουν από υπερβολική δόση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top