Βάνα Μπάρμπα: Φωτογραφίζεται με την καλλονή κόρη της και λέει «έχω διάθεση να τα γ@μήσω όλα»

Κάνει την αυτοκριτική της, ομολογεί ότι πολλά σημεία στο σώμα της βλέπουν το πάτωμα και δηλώνει ότι την ενοχλεί ο εγωισμός και η αμετροέπεια

Βάνα Μπάρμπα: Φωτογραφίζεται με την καλλονή κόρη της και λέει «έχω διάθεση να τα γ@μήσω όλα»

​Συνέντευξη απ΄αυτές που μόνο η Βάνα Μπάρμπα ξέρει να δίνει, διαβάζουμε σήμερα στο περιοδικό «Down Town».

Η 50χρονη ηθοποιός, φωτογραφίζεται με μαγιό και δίπλα δίπλα με την 15χρονη καλλονή κόρη της, κάνει την αυτοκριτική της, μιλά για την «καταστροφή» της, λέει τι την ενοχλεί, και δηλώνει πως στη μέση της ηλικίας της κάνει restart και ξαναγιεννέται με διάθεση να τα «γ@μήσει όλα».

mpar1.jpg


Μιλώντας για την ομορφιά της, δεν κρύβει ότι «από την ομορφιά κέρδισα τον κόσμο όλο. Την αγάπη του κόσμου, μπήκα στα σπίτια τους, λεηλάτησα τις καρδιές τους. Επειδή ήμουν όμορφη και τίποτα άλλο, κέρδισα τα πάντα».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Εγώ στα 20, στα 30, είχα ομορφιά και τίποτα άλλο. Ούτε γνώση, ούτε μυαλό, ούτε εμπειρία, ούτε τίποτα. Ήταν τόσο ισχυρή η εικόνα μου που δεν επένδυσα σε τίποτα άλλο».

Όσο για το αν έβγαλε χρήματα; «Τίποτα δεν έβγαλα. Δεν ήξερα ούτε να πουλάω ούτε να αγοράζω τον εαυτό μου. Δεν ήξερα να εμπορεύομαι την εικόνα μου. Ήμουν πολύ κακή στο marketing».

Έχοντας «πατήσει» πλέον τα 50, περιγράφει πώς είναι να μεγαλώνεις:

«Έχει τα καλά του έχει και τα κακά του. Τα άσχημα είναι ότι βλέπεις το σώμα να αλλάζει. Όλα αυτά τα σημεία που έβλεπαν τον ουρανό, τώρα βλέπουν το πάτωμα. Προσπαθείς να μην τα πατήσεις. Και αυτό πονάει. Το καλό είναι ότι βλέπεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Παύεις να είσαι χειριστικός και εγωκεντρικός. Δεν είσαι πια εσύ το επίκεντρο του μικρόκοσμου σου και αυτό είναι απελευθερωτικό. Έχει γοητεία να φεύγει η ομορφιά και να μένει πίσω».

mpar2.jpg

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΦΑΙΔΡΑ»:

Μιλώντας για την 15χρονη καλλονή κόρη της που πάει Γ’΄Γυμνασίου και ασχολείται με το μόντελινγκ, η Βάνα Μπάρμπα δεν κρύβει πως είναι ο κόσμος της όλος.

«Άφησα την εικόνα μου, τον εαυτό μου, τη δουλειά μου, τα πάντα, και αφοσιώθηκα στο παιδί. Από τα 35 μου. Στο μπαμ της καριέρας μου τα παράτησα όλα. Δεν εξετάζω το αν είμαι καλή ή κακή μάνα, μπορεί να είμαι και η χειρότερη. Αυτό που λέω είναι ότι αυτό που επέλεξα να κάνω τα τελευταία 15 χρόνια είναι το μεγάλωμα της κόρης μου. Και το έκανα με πάθος».

Όλο αυτό το διάστημα όπως λέει, δεν έκανε ΚΑΜΙΑ σχέση:

«Δεν με ενδιέφερε τίποτα. Ζούσα μόνο για το παιδί μου, 15 χρόνια είμαι στην ουσία ερωτευμένη με την κόρη μου».

Τι της έμαθε η Φαίδρα;

«Να μπορώ να ζω με την αγάπη των άλλων. Πριν ζούσα μόνο για μένα, ήμουν το κέντρο του κόσμου, ήμουν νάρκισσος, ματαιόδοξη και κακομαθημένη. Η Φαίδρα με άλλαξε. Κατάλαβα ότι για να κερδίσεις την αγάπη πρέπει να ταπεινωθείς».

mpar4.jpg

«ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ»

Αναφερόμενη στις καταστροφές που πέρασε στη ζωή της, δεν κρύβει ότι «μόνη μου καταστράφηκα. Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά και δεν με ενδιέφερε καν να αδυνατίσω. Αποδόμησα τον εαυτό μου. Και αυτό θέλει κότσια».

«ΗΜΟΥΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ»

«Την ομορφιά μου την πλήρωσα με αίμα. Ήμουν όμορφη και καταραμένη. Το να είναι κανείς διαφορετικός στη χώρα μας, να είσαι πάνω από τον μέσο όρο, προκαλεί φθόνο. Είμαστε πολύ κομπλεξικός ως λαός. Την πολλή ομορφιά, την πολλή ευφυΐα, τη διαφορετικότητα, την πολεμάνε. Εγώ τώρα επιστρέφω κανονικά, κάνω comeback έπειτα από 15 χρόνια και τώρα έχω διάθεση να τα γ@μήσω όλα».

«ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΙ ��ΙΚΟΝΑ ΜΟΥ»

Παράλληλα η Βάνα Μπάρμπα δεν κρύβει ότι όταν η Φαίδρα βλέπει παλαιότερες σέξι φωτογραφίσεις της μαμάς της, «μου την λέει. Δεν αισθανόταν καλά στο σχολείο. Της έλεγα Φαίδρα μου πολλές διάσημες μητέρες έχουν κάνει τολμηρές φωτογραφίσεις και μου απαντούσε πως δεν με ενδιαφέρει τι έκαναν οι άλλες. Δεν μπορώ να βλέπω εσένα έτσι. Στα γεράματα πρώτη φορά ένιωσα ντροπή για τη σέξι εικόνα που είχα στα νιάτα μου και έτσι με έκανε να αισθανθώ η κόρη μου».

mpar3.jpg

«ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ, Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ»

Εξηγώντας τι την κάνει να τσακώνεται, απαντά ότι «εμένα με ενοχλεί ο εγωισμός, η αμετροέπεια και το να παριστάνει κάποιος ότι είναι τόσο σπουδαίος και να είναι τόσο μαλάκας. Πολλοί το κάνουν και κανείς δεν τους λέει τίποτα. Εγώ πια τους τη λέω. Τις προάλλες ήταν κάποιος και του λέω αγόρι μου, δεν μπορείς να κάνεις τον σπουδαίο. Εγώ πάντα έλεγα ότι είμαι μέτρια, είμαι ένα μέτριο μυαλό, υπήρξα μια πολύ όμορφη γυναίκα, δεν βγήκα να πω ότι είμαι η Αρβελέρ ή ο Ράμφος. Λίγη σεμνότητα και ταπεινότητα».

«ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΜΠΕΖΟΣ, ΚΙΜΟΥΛΗΣ»

Τέλος, δεν μασά τα λόγια της, αποκαλύπτοντας ποιούς εκτιμά:

«Λιγνάδης, Μαρκουλάκης, Μαρμαρινός. Αντίθετα, βαριέμαι να βλέπω την τριάδα Κιμούλης, Φιλιππίδης, Μπέζος. Κουράστηκα. Ας βγουν και άλλοι. Είναι σπουδαίοι, είναι αξίες, αλλά δεν έχουν βγάλει καινούργιους ανθρώπους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top