Έξαλλος ο Βαν Νταμ! Πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από συνέντευξη: «Μην τραβάτε!»

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη και βγήκε από τα ρούχα του ο ηθοποιός

Έξαλλος ο Βαν Νταμ! Πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από συνέντευξη: «Μην τραβάτε!»

Πυρ και μανία έγινε ο Ζαν Κλοντ Βαν Ντάμ σε συνέντευξη που έδωσε στην Ταϊλάνδη!

Ο 55χρονος ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και αποχώρησε στη μέση της συνέντευξης.

«Έχετε κάτι ενδιαφέρον να με ρωτήσετε; Λοιπόν πρέπει να πάω στην τουαλέτα, γειά σας. Μην τραβάτε, κόψτε! Τι στο διάολο συμβαίνει στην Αυστραλία;» ακούγεται να λέει on camera.

Σύμφωνα με τον Βέλγο κινηματογραφικό σταρ εδώ και 25 χρόνια οι δημοσιογράφοι της Αυστραλίας του κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις, τις οποίες και θεωρεί βαρετές!

«Είμαι 55 ετών. Δεν είμαι πια 35, 25, είμαι 55 ετών. Έτσι τα βλέπω διαφορετικά και θα μιλήσουμε γι' αυτό στην Αυστραλία αλλά αυτή η συνέντευξη που μου παίρνετε τώρα στην τηλεόραση, είναι πολύ βαρετή γιατί η ερώτηση είναι βαρετή!» ανέφερε λίγο πριν σηκωθεί από την καρέκλα.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται ότι τον έβγαλε από τα ρούχα του ήταν η ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος του καναλιού 7 της Αυστραλίας για την Κάιλι Μινόγκ!

Ο «σκληρός του σινεμά» είχε ομολογήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως είχε δεσμό με την δημοφιλή τραγουδίστρια όταν γύριζαν μαζί την ταινία «Street Fighter» πριν από 18 χρόνια στην Ταϊλανδή. Εκεί δηλαδή που έδωσε και την επεισοδιακή συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top