«Σύννεφα» στη σχέση Γεωργούλη - Σωτηροπούλου; Ο χωρισμός που δεν έμαθε κανείς!

Τι συμβαίνει αυτή την περίοδο με τους δύο ηθοποιούς

«Σύννεφα» στη σχέση Γεωργούλη - Σωτηροπούλου; Ο χωρισμός που δεν έμαθε κανείς!

​Μπορεί τη σχέση τους ο κόσμος να την έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι, ωστόσο, το… χωρισμό τους τον κράτησαν κρυφό ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου!

Οι φήμες για χωρισμό, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης, έκαναν την εμφάνισή τους στις αρχές Ιουνίου και οι ηθοποιοί τις διέψευσαν, όπως έχει γράψει το star.gr.

Ωστόσο, το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» δίνει μία άλλη διάσταση στη σχέση των δύο ηθοποιών: κατά το δημοσίευμα, πριν από περίπου ένα μήνα και μετά από έναν έντονο καβγά, ο Αλέξης και η Τόνια όντως αποφά��ισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Μάλιστα, την επομένη του τσακωμού επρόκειτο να εμφανιστούν μαζί σε πρεμιέρα, στην οποία πήγε μόνο ο Αλέξης, αφού δεν μιλούσαν καν με την Τόνια.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, από τις οποίες προέρχονται και οι φωτογραφίες – διάψευση του χωρισμού, ήταν αυτές που τελικά τους έφεραν ξανά κοντά. «Η προσωπική τους σχέση δεν τους επηρεάζει τις πρόβες. Ο Αλέξης είναι αυστηρός με την Τόνια και εκείνη τον ακούει με προσοχή. Είναι άψογοι επαγγελματίες και ξέρουν να διαχωρίζουν τη δουλειά από τα προσωπικά», δήλωσε ο συνεργάτης τους για την περίοδο της κρίσης στη σχέση τους, στην οποία, πλέον, έχουν δώσει μία δεύτερη ευκαιρία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top