Στο εδώλιο στέλνει η εισαγγελέας τον Χατζηγιάννη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

Πρόταση να απορριφθεί η έφεση του τραγουδιστή

​Το δρόμο για να βρεθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώπιον της Δικαιοσύνης άνοιξε η εισαγγελέας, απορρίπτοντας την έφεση του τραγουδιστή!

Στην πρότασή της, η εισαγγελέας Εφετών, Ευσεβία Κορμικιάρη, εκφράζει ταυτόσημη νομική άποψη με το δικαστικό Συμβούλιο που διέταξε την παραπομπή του τραγουδιστή σε δίκη για την υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος για την οποία κατηγορείται και εισηγείται να απορριφθεί η έφεσή του.

Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμόν 1199/16 εισαγγελική της εισήγηση, η κα. Κορμικιάρη προτείνει στο Συμβούλιο Εφετών η έφεση του κατηγορούμενου τραγουδοποιού να κριθεί απαράδεκτη και να επικυρωθεί το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης ��ατζηγιάννης έχει παραπεμφθεί σε δίκη για το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ που εμφανίζεται να έστειλε στην Κύπρο. Σύμφωνα με το βούλευμα, «στη Γλυφάδα Αττικής, κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2011, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, τέλεσε την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποκρύπτοντας και συγκαλύπτοντας την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, προέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής, εν γνώσει του γεγονότος ότι η τελευταία (περιουσία) προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες».

Μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λίγο αφότου βρέθηκε πρώτη φορά εν��πιον των δικαστών, τον περασμένο Μάιο, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε δηλώσει: «όλη αυτή η περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη, αλλά σέβομαι και ελπίζω στην απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Χατζηγιάννης- Παραπέμπεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Aποκλε��στικό Star: Ο Χατζηγιάννης μιλά πρώτη φορά για την υπόθεση που τον έστειλε στο δικαστήριο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top