ΝΑ ΤΑ και τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Τα ’σπασε αλά… ελληνικά η Λίντσεϊ Λόχαν στο πάρτι για τα γενέθλιά της

Ο κακός χαμός σε γνωστό club στη Μύκονο

ΝΑ ΤΑ και τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Τα ’σπασε αλά… ελληνικά η Λίντσεϊ Λόχαν στο πάρτι για τα γενέθλιά της

​Μια γεύση από το τι σημαίνει ελληνική… διασκέδαση πήρε το περασμένο Σάββατο η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία γιόρτασε τα 30α της γενέθλια στη Μύκονο, έχοντας στο πλευρό της τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Ιγκόρ Ταραμπάσοφ.

lohan1.jpg

Όπως έχει γράψει και το star.gr το πάρτι έγινε στο πολυτελές beach restaurant Rakkan στο Καλό Λιβάδι, όπου και έφτασε η γνωστή ηθοποιός με κάμπριο αυτοκίνητο και φορώντας ένα ολόχρυσο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η Λίντσεϊ χαιρέτισε τους φίλους της, άνοιξε τα δώρα της και απόλαυσε ένα υπέροχο δείπνο μαζί του.

lohan2.jpg
Σύμφωνα με τη Real Life, οι 80 περίπου καλεσμένοι της απόλαυσαν sushi rolls και μεσογειακά πιάτα και μετά ακολούθησαν πολλές εκπλήξεις που της είχε ετοιμάσει ο καλός της.

Μία από αυτές ήταν αγαπημένα πρόσωπα της Λίντσεϊ που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί της και την ευχήθηκαν χρόνια πολλά μέσα από ένα βίντεο.

lohan3.jpg

Η 30χρονη ηθοποιός συγκινήθηκε αρκετά και μετά έφτασε η τούρτα υπερπαραγωγή, ενώ πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό της Μυκόνου με χρώματα.

Το κέφι φυσικά δεν άργησε να ανάψει και η Λίντσεϊ Λόχαν ανέβηκε στο τραπέζι μαζί με τον καλό της και χόρεψαν ελληνικά τραγούδια, ενώ δεν παρέλειψαν να σπάσουν και άπειρα πιάτα.

lohan4.jpg
Το πάρτι διαλύθηκε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα και η ηθοποιός αποχώρησε, αφού πρώτα ευχαρίστησε το προσωπικό του μαγαζιού και την περιποίηση.

Διαβάστε επίσης:

Το πάρτι αλά ελληνικά της Λόχαν στη Μύκονο: Έσπασε πιάτα ακούγοντας Μαζωνάκη (βίντεο)

VIDEO από το πάρτι γενεθλίων της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο-Η εντυπωσιακή είσοδος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top