Τα λε(φ)τά αισθήματα του Αλβάρο- Θέλει τη μισή περιουσία της Αθηνάς ύψους 400 εκατομμυρίων

Στα μαχαίρια το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι

Τα λε(φ)τά αισθήματα του Αλβάρο- Θέλει τη μισή περιουσία της Αθηνάς ύψους 400 εκατομμυρίων

Μόνο βελούδινο δεν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το star.gr, το ζευγάρι βρέθηκε τετ α τετ σε δικαστήριο των Βρυξελλών με την διάσημη κληρονόμο να ζητά να μπλοκαριστούν όλοι τους οι κοινοί λογαριασμοί μιας και δεν είναι διατεθειμένη, όπως άφησε να εννοηθεί να του δώσει τίποτε περισσότερο από αυτά που δικαιούται, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο.

Τι προέβλεπε το προγαμιαίο συμβόλαιο; Να του δίνει 11 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο του έγγαμου βίου τους.

Αν και το ποσό είναι μεγάλο, ο Αλβάρο δεν είναι ευχαριστημένος και όπως διαρρέουν άνθρωποι του περιββάλοντός του, ο Ντόντα έχει βάλει στο μάτι τη μισή περιουσία της πρώην συζύγου του που φτάνει τα 400 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο θέμα», το περιβάλλον του Ντόντα αναφέρει πως αυτή είναι μία κίνηση ματ προκειμένου να δείξει στην Αθηνά πως δικαιούται πολλά περισσότερα απ’ όσα εκείνη νομίζει.

Από την μεριά της η Αθηνά είναι ανένδοτη και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να αποζημιώσει τον άνθρωπο που την πρόδωσε με το χειρότερο τρόπο.

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι στο δικαστήριο της Πέμπτης δεν αντάλλαξε κουβέντα και η απόφαση δικαίωσε την Ελληνίδα κληρονόμο μιας και το αίτημά της να μπλοκαριστούν οι κοινοί λογαριασμοί έγινε δεκτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ των θυρών η πρώτη δίκη για το διαζύγιο Ωνάση-Αλβάρο

Η κίνηση της Ωνάση που επιβεβαιώνει ότι παίρνει διαζύγιο με τον Αλβάρο μετά από 11 χρόνια γάμου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top