Τα πρώτα γενέθλια της Πάολα μετά το χαμό του πατέρα της - Πότε θα ανέβει στη σκηνή!

Ο δύσκολος Χειμώνας και η επιστροφή της τραγουδίστριας/Πρώτη ανάρτηση: 28/06/2016 00:00

Τα πρώτα γενέθλια της Πάολα μετά το χαμό του πατέρα της - Πότε θα ανέβει στη σκηνή!

​Την επιστροφή της στα φώτα ετοιμάζει η Πάολα, μετά το δύσκολο Χειμώνα που πέρασε, λόγω του θανάτου του πατέρα της και του καλού της φίλου Παντελή Παντελίδη. Μάλιστα, η τραγουδίστρια γιόρτασε προ ημερών τα γενέθλιά της.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, η τραγουδίστρια κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα διπλό, άσχημο, παιχνίδι της μοίρας: στις αρχές του μήνα, ο πατέρας της έχασε την μάχη με τον καρκίνο και, λίγες ημέρες μετά, ο Παντελής Παντελίδης «έφυγε» στο μοιραίο τροχαίο.

783A1380 (562x800).jpg
(Στην κηδεία του Παντελίδη, λίγες μέρες μετά από εκείνη του πατέρα της)

Όλους αυτούς τους μήνες, η Πάολα έμεινε μακριά από τα φώτα, στη γενέτειρά της, για να πενθήσει, αλλά και για να μαζέψει δυνάμεις, ενώ, το Σάββατο, ημέρα των γενεθλίων της, ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της κόρης της, Φώτης Ζογλοπίτης, της έστειλε τις ευχές του.

«Χρόνια πολλά στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου που πορευόμαστε μαζί 14 χρόνια! Στον άνθρωπο που μου χάρισε το πιο σημαντικό δώρο ζωής… την Παολίνα μας!! Στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου πάντα με αγάπη και μεγαλείο ψυχής!! Χρόνια σου πολλά πριγκίπισσα μου… σ’ αγαπώ ως τον ουρανό», έγραψε, στο λογαριασμό του στο Instagram και δημοσίευσε κοινή φωτογραφία τους.

paolala.jpg.pagespeed.ce.r-FxhSZ4HD.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πάολα ετοιμάζει την επιστροφή της, τόσο δισκογραφικά, όσο και στις πίστες. Μάλιστα, στα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» ακούγεται έντονα πως το Χειμώνα που έρχεται θα είναι δίπλα στον Σάκη Ρουβά, σε νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαρύ πένθος για την Πάολα- Έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας

Συγκλονιστική επιστολή: Η Πάολα μιλά για τον χαμό του μπαμπά της και λέει «δεν είμαι τσιγγάνα!»

«Σκοτείνιασε» από τα δάκρυα η showbiz στην κηδεία του Παντελίδη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top