Έγκυος γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός; Η φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες!

Με φουσκωμένη κοιλίτσα στα social media

Έγκυος γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός; Η φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες!

​«Φωτιές» άναψε η φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media Ελληνίδα ηθοποιός, καθώς η… φουσκωμένη κοιλίτσα «βγάζει μάτι», πυροδοτώντας σενάρια για εγκυμοσύνη, κάτι που η ίδια, προ μηνών, είχε διαψεύσει!

«I like safe waters sports!!!! Παιδιά προσοχή με τα νερά!!!!!!», έγραψε, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Instagram, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τις σειρές «Τα Μυστικά Της Εδέμ» του Mega (Νόρα) και «Όρκος Σιωπής» του Star (Μαρίνα) και δημοσίευσε την selfie που πυροδότησε τα σενάρια για ερχομό του πελαργού, ενώ διαδικτυακοί της φίλοι της εύχονται για τα γεννητούρια.

drakoulaki.jpg

Αν και η ηθοποιός, που παντρεύτηκε το 2010 με τον αγαπημένο της Γιάννη Χαλκιά, δεν κάνει καμία αναφορά για εγκυμοσύνη, στη φωτογραφία είναι εμφανές πως η κοιλιά της είναι φουσκωμένη!

0897_DRAKOYLAKI_ME_SIZIGO_20022015 (485x800).jpg
(To ζευγάρι σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του)

Σημειώνουμε πως, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, πηγή από το περιβάλλον της Αντιγόνης είχε διαψεύσει στα περιοδικά τις φήμες ότι είναι έγκυος. Αν τότε οι φήμες διαψεύστηκαν επειδή το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η κοιλιά της ηθοποιού είναι όντως φουσκωμένη και όχι οφθαλμάτη, τότε ο πελαργός θα φτάσει όπου να ‘ναι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top