Μαρτυρίες – ΣΟΚ! Πασίγνωστος ηθοποιός κακοποιήθηκε από την γυναίκα του πριν το θάνατό του

Τι υποστηρίζουν φιλικά πρόσωπα και τι απαντά η σύζυγος

Μαρτυρίες – ΣΟΚ! Πασίγνωστος ηθοποιός κακοποιήθηκε από την γυναίκα του πριν το θάνατό του

​Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές ενός αγαπημένου ηθοποιού, που «έφυγε» από καρκίνο, κάνουν φιλικά του πρόσωπα, υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του τον κακοποιούσε!

«Τον χτυπούσε και εκείνος ξέσπαγε, χτυπώντας τα έπιπλα και τους τοίχους. Εκείνοι μάλωναν και εγώ τους κάλυπτα. Είχαν καταστρέψει δωμάτια ξενοδοχείων, αυτοκίνητα, το σπίτι τους...», λέει, για τον Πάτρικ Σουέιζι και την Λίζα Νιέμι, στο «RadarOnline», πηγή από το περιβάλλον τους.

niemi.jpg

Σύμφωνα με το ίδιο άτομο, οι τεταμένες σχέσεις δεν σταμάτησαν ούτε κατά τη διάρκεια της διετούς «μάχης» του ηθοποιού με τον καρκίνο, από τον οποίο έχασε τη ζωή του, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2009, σε ηλικία 57 ετών. «Δεν τον χτυπούσε με πράγματα, αλλά τον χαστούκιζε και τον γρατζουνούσε! Είχε το πάνω χέρι απέναντί του γιατί εκείνος δεν θα την χτυπούσε ποτέ. Ήταν απόλυτος στο ότι δεν θα άπλωνε ποτέ χέρι επάνω της», αναφέρει χαρακτηριστικά.

collage3333.jpg
(O ηθοποιός στα «Dirty Dancing» και «Ghost»)

Άλλος φίλος του Σουέιζι -που έγινε γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του '80 χάρη στο ρόλο του δασκάλου χορού στο «Dirty Dancing», αλλά και από το «Ghost» με την Ντέμι Μουρ- υποστηρίζει πως �� Νιέμι απαγόρευσε σε όλους να τον επισκέπτονται λίγο πριν πεθάνει, ενώ τον παρατούσε για ώρες ολομόναχο, ακόμα και όταν απουσίαζε το άτομο που είχε αναλάβει να τον περιποιείται, αφήνοντάς τον νηστικό και καλυμμένο με ούρα και κόπρανα!

patrickswayzejumphl.jpg

«Είναι όλα ψέματα. Ψέματα, κατηγορηματικά!», απάντησε δια του εκπροσώπου της η Νιέμι, η οποία γνώρισε τον Σουέιζι όταν αμφότεροι ήταν 15 ετών και υπήρξαν παντρεμένοι 34 χρόνια, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top