Χρυσό το διαζύγιο Ωνάση-Αλβάρο: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα θα δ��σει στον Ντόντα η Αθηνά!

Η χρυσή κληρονόμος έχει προσλάβει την καλύτερη ομάδα νομικών συμβούλων

«Χρυσό» αναμένεται να είναι αυτό της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα. Η δικαστική τους διαμάχη ξεκινάει και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η «απιστία» του Βραζιλάνου Ολυμπιονίκη ιππέα εις βάρος της χρυσής κληρονόμου είναι σίγουρα το δυνατό της χαρτί σε αυτή τη διένεξη. Ένα ακόμη δυνατό χαρτί που μπορεί να χρησιμοποιήσει η Αθηνά είναι και το προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο είχαν υπογράψει τον Δεκέμβριο του 2005.

Τι θα συμβεί όμως στην περίπτωση που ο Αλβάρο αποφασίσει να προσβάλλει αυτό το συμφωνητικό και να διεκδικήσει όπως ορίζει ο νόμος στην Βραζιλία, όπου έγινε και ο γάμος του ζευγαριού πριν από 11 χρόνια, το 50% της περιουσίας που αποκτήθηκε μετά τον γάμο;

250516224502_2912.jpg
Η απάντηση, την οποία ξέρει ήδη η Αθηνά, είναι ότι τότε η μάχη που θα δοθεί μεταξύ των δύο πρώην συζύγων θα είναι σκληρή! Γι αυτό και η χρυσή Ελληνίδα κληρονόμος ήδη έχει προσλάβει την καλύτερη ομάδα νομικών συμβούλων, η οποία αποτελείται -αρχικά- από τρεις δικηγόρους που ξεσκονίζουν όλες τις κοινές επιχειρηματικές κινήσεις των δύο συζύγων κατά τη διάρκεια του γάμου τους, αλλά και κάθε τίτλο ιδιοκτησίας τους, προκειμένου να ενημερώσουν την Αθηνά για τις επόμενες κινήσεις της, που θα πρέπει να είναι σε κάθε λεπτομέρεια σωστές, ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Αυτός δεν είναι άλλος από το να δώσει όσο το δυνατότερο χαμηλότερο ποσό στον εν διαστάσει σύζυγό της, καθώς κινδυνεύει να χάσει περίπου 500 εκατ. δολάρια, δηλαδή το 50% του 1 δισ. δολαρίων που υπολογίζεται η περιουσία που αποκτήθηκε μετά τον γάμο.

Τι αναφέρει το ιδιωτικό συμφωνητικό

Λίγο καιρό πριν ο Ντόνα και η Αθηνά ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνος είχε υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό. Στη Βραζιλία οι νεόνυμφοι είναι υποχρεωμένοι να υπογράφουν ένα χαρτί που να δηλώνει σε ποια από τις 4 βασικές κατηγορίες γάμου και διαχωρισμού περιουσίας επιθυμούν να ενταχθούν. Στη συνέχεια, αν επιθυμούν, υπογράφουν ακόμη ένα ιδιωτικό προγαμιαίο συμφωνητικό για να ρυθμίσουν περαιτέρω λεπτομέρειες, κάτι που έκαναν και ο Αλβάρο με την Αθηνά.

250516224459_9651.jpg
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, επέλεξαν την κατηγορία 3, που αναφέρει ότι ο κάθε σύζυγος διατηρεί χωριστά την ατομική του περιουσία πριν και μετά τον γάμο. Αμέσως μετά υπέγραψαν και ιδιωτικό προγαμιαίο συμφωνητικό με επιπλέον όρους.

Σύμφωνα με αυτό, σε περίπτωση διαζυγίου, είτε αυτό προέλθει από την μεριά του Ντόνα είτε από την πλευρά της Αθηνάς, εκείνος παραιτείται από το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος της Βραζιλίας να διεκδικήσει το 50% της περιουσίας της, με τον όρο να λάβει μετά το διαζύγιο ένα εφάπαξ ποσό.

Το ύψος του ποσού αυτού ανέρχεται σε 1 εκ��τ, δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου και αφορά αποκλειστικά και μόνο την περιουσία της Αθηνάς και όχι τις κοινές επαγγελματικές κινήσεις που έκαναν κατά τη διάρκεια του γάμου. Ωστόσο, μπορεί να πορκύψουν πολλά ακόμα ζητήματα που αφορούν τις κοινές επιχειρηματικές κινήσεις που έκαναν στα έντεκα χρόνια γάμου τους, το οποία και εξαιρούνται από τα όσα ορίζει το ιδιωτικό προγαμιαίο συμφωνητικό.

Με αριθμούς αυτό σημαίνει ότι η Αθηνά θα χρειαστεί να πληρώσει συνολικά 45 εκατομμύρια δολάρια. Θα δώσει στον Ντόντα το ποσό που ορίζει το προγαμιαίο συμβόλαιο, δηλαδή 11 εκατομμύρια δολάρια, ένα για κάθε χρόνο γάμου, και επιπλέον το 50% από τα 60 εκατομμύρια που αξίζει η εταιρεία τους, δηλαδή ακόμη 30 εκατομμύρια δολάρια. Όμως, η χρυσή κληρονόμος θα κληθεί να πληρώσει ακόμη περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια για δικαστικά έξοδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΩΤΟ: Η νέα δημόσια εμφάνιση της Ωνάση μετά το χωρισμό- Μαζί με τον Αλβάρο στο Σεν Τροπέ

ΒΟΜΒΑ: Ο Ντόντα έκανε ΣΕΞ με άλλη στο κρεβάτι τους-Το προσωπικό ασφαλείας το κάρφωσε στην Αθηνά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top