Σάκης Ρουβάς: «Με χτυπούσαν αλύπητα επειδή απλά δεν με έκαναν κέφι»

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή

Σάκης Ρουβάς: «Με χτυπούσαν αλύπητα επειδή απλά δεν με έκαναν κέφι»

Για την έντονη κριτική που έχει δεχτεί, ιδίως στα πρώτα του βήματα, αλλά και πτυχές της καθημερινότητάς του, μίλησε ο Σάκης Ρουβάς!

«Δεν ήμουν συνηθισμένος στην κακοπροαίρετη κριτική. Με χτυπούσαν αλύπητα, επειδή απλά δεν με έκαναν κέφι, ή, απλά, επειδή είχαν άλλη άποψη! Αυτό μου στοίχισε, τα πρώτα χρόνια! Με έφερε εκτός ισορροπίας. Τώρα, με τα media, νομίζω ότι είμαι πιο επικοινωνιακός», εξομολογήθηκε, σε εκπομπή του μουσικού καναλιού MAD, ο τραγουδιστής.

Περιγράφοντας ένα σκηνικό ακραίου θαυμασμού που έχει ζήσει, ο Σάκης διηγήθηκε ότι, μετά από καλοκαιρινή συναυλία του, πήραν χαμπάρι ότι έχει μπει σε ένα τροχόσπιτο το οποίο υπήρχε στα παρασκήνια για να αλλάξει και… άρχισαν να χτυπούν και να σπάνε τους τοίχους!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο κορυφα��ος Έλληνας σταρ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως το αγαπημένο του φαγητό από αυτά που φτιάχνει η Κάτια Ζυγούλη είναι τα μακαρόνια με κιμά, αλλά και πως στο σπίτι τους έχουν ένα κοτέτσι, με κότες που έφερε από την Κέρκυρα, ώστε να τρώνε φρέσκα αυγά τα τέσσερα παιδιά τους.

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε ο Σάκης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top