Μόνο στο Star: Τι λένε οι Argo λίγες ώρες πριν τον Α’ ημιτελικό

Σήμερα στις 22:00 η μάχη της Ελλάδας

Μόνο στο Star: Τι λένε οι Argo λίγες ώρες πριν τον Α’ ημιτελικό

​Λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό της Eurovision, οι Argo, το συγκρότημα που μας εκπροσωπεί φέτος στο διαγωνισμό, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για το άγχος της βραδιάς αλλά και για τα στοιχήματα που λένε πως η Ελλάδα δεν θα προκριθεί στον τελικό.

«Έχουμε δημιουργικό άγχος και αυτό είναι φυσιολογικό. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε επαγγελματίες, οπότε μας βοηθάνε πάρα πολύ σε όλα», είπε η Χριστίνα Λαχανά με την Μαρία Έλμπους να προσθέτει: «θα ζήσουμε μία πολύ μοναδική εμπειρία. Είναι τόσο πολύ ιδιαίτερο αυτό που θα ζήσουμε με τόσο πολύ κόσμο από κάτω που θα έχει προσηλωμένα τα μάτια του πάνω μας. Είναι λογικό να έχουμε λίγο άγχος αλλά είμαστε μαζί, είμαστε χαρούμενοι και έτοιμοι».

Όσο για το πρόβλημα που αντιμετώπισαν στην πρόβα;
«Στην πρόβα είχαμε απλά ένα πρόβλημα με τον ήχο αλλά δεν συνεννοηθήκαμε εκείνη τη στιγμή. Ήταν το μόνο στραβό που μας είχε τύχει» είπε η Χριστίνα.

Τον λόγο πήρε ��αι ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης, που ανέφερε ότι «από την παραγωγή και από μας ήταν ό, τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε όσον αφορά το οπτικό. Μας αρέσει και το υποστηρίζουμε όλοι μας» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκαν για τον ημίγυμνο χορευτή, η Έλενα είπε: «ο ημίγυμνος χορευτής μας είναι ο ημίγυμνος θεός μας. Είμαστε πολύ θετικοί και θα τα δώσουμε όλα. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι θα τα δώσουμε όλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕ η «μάχη» της Ελλάδας στην Eurovision - ΔΕΙΤΕ τους αντιπάλους και τα προγνωστικά!

ΔΕΙΤΕ τι λέει η χορογράφος της Ελλάδας λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision!

ΔΕΙΤΕ ποιος τραγουδιστής θα πει τη βαθμολογία της Ελλάδας στην Eurovision

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top