ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Γιάννης Βαρδής απαντά στις καταγγελίες της συζύγου του πατέρα του!

Τι λέει για την μήνυση με αφορμή το σπίτι στο οποίο έμεναν όλοι μαζί

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Γιάννης Βαρδής απαντά στις καταγγελίες της συζύγου του πατέρα του!

​Την απάντησή του στις καταγγελίες της συζύγου του πατέρα του, η οποία, μάλιστα, έχει κινηθεί και νομικά, έδωσε ο γιος του Αντώνη Βαρδή!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, περίπου δύο χρόνια μετά το θάνατο του καλλιτέχνη, η χήρα του, Φιλοθέη Μωβ, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και μήνυση εναντίον των παιδιών του, Γιάννη και Καλλιστώς, υποστηρίζοντας ότι, απροειδοποίητα, την κλείδωσαν έξω από το σπίτι στο οποίο έμεναν όλοι μαζί και άλλαξαν τις κλειδαριές, ενώ δεν την άφησαν να πάρει ούτε τα προσωπικά της αντικείμενα.

«Μου είναι αδιάφορο εντελώς. Δε θα ασχοληθώ καθόλου με αυτά που ακούστηκαν. Μου είναι εντελώς αδιάφορο. Έχω διαφορετική παιδεία. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», είπε, στην εκπομπή «Tatiana Live», ο Γιάννης, από το θυροτηλέφωνο του σπιτιού (το οποίο, σημειωτέον, ανήκει στα παιδιά του Αντώνη Βαρδή με βάση τη διαθήκη του).

Τονίζοντας ότι υπάρχουν δικηγόροι που χειρίζονται το θέμα και συζητούν μεταξύ τους, ο γιος του Αντώνη Βαρδή διέψευσε τον ισχυρισμό της Φιλοθέης ότι δεν την άφησαν να πάρει τα πράγματά της, λέγοντας: «δε νομίζω ότι έχει τίποτα, νομίζω πως έχουμε συνεννοηθεί εδώ και μήνες και έχει πάρει όλα τα πράγματά της. Νομίζω πως το δήλωσε κιόλας. Έχουμε βρεθεί πέντε φορές νομίζω. Κάτι τέτοιο».

«Δεν θα σχολιάσω τίποτα απ’ όλα αυτά. Υπάρχουν δικηγόροι που μιλάνε εδώ και μήνες, άρα εγώ δεν χρειάζεται να ασχοληθώ καθόλου. Για μένα είναι θέμα του παρελθόντος. Δεν μ’ απασχολεί καθόλου αυτή η υπόθεση. Μου είναι αδιάφορο», συνέχισε ο Γιάννης και, ζητώντας από τον δημοσιογράφο να απευθυνθεί στην Φιλοθέη για το αν διεκδικεί κάτι από την περιουσία του πατέρα του, κατέληξε: «δεν γυρνάω το παρελθόν! Ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί με τα ενδιαφέροντα της ζωής του! Εμένα αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον στη ζωή μου είναι το νέο μέλος της οικογένειάς μου που έρχεται».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top