Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει την επιπλοκή στ��ν εγκυμοσύνη της!

Τι λέει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και τα κιλά που πήρε

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει την επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της!

​Μπορεί να έδειχνε ότι έχει μία άνετη εγκυμοσύνη, στη διάρκεια της οποίας έκανε και δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παρουσίασε μία επιπλοκή, την οποία και αποκαλύπτει!

«Είχα μια επιπλοκή υγείας που δεν την ήξερα και πρήστηκα πάρα πολύ στην εγκυμοσύνη. Τα περισσότερα κιλά όμως ήταν κατακράτηση, νερό, για αυτό και χάθηκαν εύκολα», λέει, στο περιοδικό «People», η ηθοποιός και συνεχίζει: «γυρνώντας σπίτι από το μαιευτήριο, έχασα δεκαπέντε κιλά σε δέκα μέρες. Και τότε τους έβαλα όλους να μου ζητήσουν συγνώμη, και τους γονείς μου και τον Φώτη. Γιατί στην εγκυμοσύνη έβλεπαν ότι πρηζόμουν και μου έλεγαν να μην τρώω. Αλλά δεν έτρωγα και εκείνοι δεν με πίστευαν. Με έβλεπαν, ας πούμε, να τρώω τρία πορτοκάλια το βράδυ και μου έλεγαν “μην τρως, έχουν ζάχαρη!”. Γινόμουν έξαλλη. Τους έλεγα “καλά, είστε τρελοί; Εδώ άλλες έγκυες ζητάνε πάστες και εσείς μου τη λέτε για τρία πορτοκάλια;”».

Περίπου τρεις μήνες αφότου έφερε στον κόσμο την μπέμπα, η Πηνελόπη έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. «Ποτέ δεν αγχώνομαι για τα κιλά μου. Τη δουλειά μου την κάνω εξίσου καλά και με δέκα κιλά παραπάνω… Τώρα που ανέβασα στο Instagram μια φωτογραφία μετά από μια βόλτα με τη μικρή έγραψα “μείον 17 κιλά και συν πολύ μεγάλη χαρά”. Βρέθηκε λοιπόν μία, που σχολίασε από κάτω “σιγά που έχασες τόσα κιλά. Λες ψέματα”. Μα είχα λόγο να πω ψέματα;», αναφέρει η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννα-Πώς είναι το κορμί της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top