Έλληνας ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και… δεν το ήξερε κανείς!

Τι αποκαλύπτει ο ίδιος

​Μία άγνωστη πτυχή της προσωπικής ζωής του αποκάλυψε νεαρός Έλληνας ηθοποιός: όπως είπε, όχι μόνο ήταν σε σοβαρή σχέση, αλλά αρραβωνιάστηκε κιόλας και σκεφτόταν να αποκτήσει παιδί!

«Μέχρι τώρα, έχω κάνει μόνο μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου, με τη μεγαλύτερη να έχει διαρκέσει επτά χρόνια. Μάλιστα, τότε, στα 23 μου, είχα αρραβωνιαστεί και σκεφτόμασταν να κάνουμε και παιδί», εξομολογείται, στο περιοδικό «Ok!», ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και συνέχισε: «μπορεί τελικά να μην έγινε, αλλά και μετά από αυτό τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα, πάντα οι σχέσεις που έκανα κρατούσαν δύο - τρία χρόνια. Ελπίζω να μην μου έρθει μια τρέλα στα 50 μου και είμαι από εδώ και από εκεί».

Μάλιστα, όταν τον ρωτούν αν φαντάζεται τον εαυτό του παντρεμένο με παιδιά, ο ηθοποιός απαντά θετικά και συνεχίζει: «είχα οικογένεια και παιδιά, δεν θα ήμουν κάθε χρόνο σε άλλη χώρα, αλλά όταν αναλαμβάνω μια ευθύνη, το κάνω μέχρι τέλος. Σίγουρα ο τρόπος ζωής μου θα ήταν διαφορετικός. Δε θα ήμουν σαν τον Πίτερ Παν, που δε θέλει να μεγαλώσει. Μου αρέσει που, παρότι ωριμάζω, εξακολουθώ να αντιμετωπίζω με παιδικό ενθουσιασμό ό,τι μου συμβαίνει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος έτσι, αλλά και αλλιώς να ήταν η ζωή μου, πάλι θα έβρισκα τον τρόπο να αντλώ χαρά. Τα πάντα στη ζωή μας είναι θέμα επιλογών. Έχω επιλέξει να είμαι ευτυχισμένος όπως -για παράδειγμα-έχω επιλέξει να είμαι ευγενικός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top