Πάρε στο βαφτιστήρι σου την πιο πρωτότυπη λαμπάδα:Το eshop με τα ωραιότερα χειροποίητα δώρα

Με 3 κλικ κάνε την παραγγελία σου και θα σου παραδοθεί κατευθείαν στο χώρο σου

Πάρε στο βαφτιστήρι σου την πιο πρωτότυπη λαμπάδα:Το eshop με τα ωραιότερα χειροποίητα δώρα

​Το Πάσχα πλησιάζει και εμείς ξέρουμε ότι ψάχνεις να πάρεις μοναδικά δώρα για το αγαπημένο σου βαφτιστήρι αλλά και για όλους όσους αγαπάς!

φωτο1.jpg
Το star.gr σου έχει την λύση. Πρωτότυπες λαμπάδες συνοδευόμενες από τα «λαμπαδόσπιτα» τους (που θα μείνουν στο παιδί και μετά το Πάσχα!), χειροποίητα αυγά και λαχταριστές κοτούλες τώρα έρχονται με 3 κλικ στην πόρτα σου, στο γραφείο ή στο σπίτι σου, συσκευασμένη για δώρο, έτοιμη να την χαρίσεις στο βαφτιστήρι σου!

φωτο2.jpg
Οι λαμπάδες του monadikospiti.gr είναι χειροποίητες, συνοδεύονται από διακοσμητικά στοιχεία ή κοσμήματα και οι περισσότερες βρίσκονται μέσα στο «λαμπαδόσπιτο» τους – μια πολυτελή θήκη με μορφή σπιτιού που προστατεύει την λαμπάδα και θα μείνει στο παιδί μετά το Πάσχα για να οργανώνει τα πράγματα του και να του θυμίζει τον νονό του!

φωτο3.jpg
Αν δεν θες να χάσεις χρόνο στα μαγαζιά ψάχνοντας μες την πολυκοσμία την πιο πρωτότυπη λαμπάδα που θα το κάνει να αναφωνήσει «ουάου», δεν έχεις παρά να μπεις στο eshop monadikospiti.gr και να βρεις αυτό που θες εύκολα και γρήγορα, όχι μόνο για το Πάσχα αλλά και όλο τον χρόνο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top