ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟ: Δείτε την Καλομοίρα χέρι - χέρι με τον άνδρα της όταν ήταν παιδιά!

Η γνωριμία στο σχολείο που εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα και οικογένεια

ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟ: Δείτε την Καλομοίρα χέρι - χέρι με τον άνδρα της όταν ήταν παιδιά!

​Σχέση ζωής είναι αυτή που έχουν η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος, αφού γνωρίζονται από την παιδική τους ηλικία! Μάλιστα, αρχικά εκείνη απέρριπτε το φλερτ του, όμως, «υπέκυψε» τελικά και, πλέον, έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Με αφορμή το #tbt, τις αναδρομές στο παρελθόν που γίνονται στα social media κάθε Πέμπτη, η τραγουδίστρια αποκάλυψε μία φωτογραφία από το 1995, όταν εκείνη και ο σύζυγός της ήταν παιδιά και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, ενώ δίπλα παρέθεσε ένα ενσταντανέ από το γάμο τους, που έγινε 15 χρόνια μετά!

kalomoira1995.jpg

«Η ιστορία μας είναι λίγο περίεργη. Στην αρχή με ήθελε πολύ εκείνος και εγώ αντιδρούσα, μάλλον επειδή ήμουν μικρή. Με έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο και μιλούσαμε, και θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν γιατί θέλει να μιλάμε συνέχεια. Τότε όμως, ήμουν απόλυτα προσηλωμένη στο σχολείο και στο όνειρο μου να γίνω τραγουδίστρια. Δεν ένιωθα ότι έχω το χρόνο για αγόρια», έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», η Καλομοίρα.

3578_KALOMIRA_GIORGOS_MPOYSALIS_1672009 (800x714).jpg
(Μία από τις πρώτες κοινές εξόδους του ζευγαριού, στην Αθήνα, το 2009)

Η τραγουδίστρια άλλαξε στάση απέναντι στον Γιώργο όταν «πάτησε» τα 15, οπότε και βγήκαν για πρώτη φορά ραντεβού: «ήρθε και με πήρε από το σπίτι του θείου μου, και αφού οι συγγενείς μου του έκαναν ανάκριση τρίτου βαθμού, βγήκαμε για δείπνο. Ακόμη απορώ πως τότε δεν έφυγε τρέχοντας!».

«Μετά χάσαμε πάλι επαφή, γιατί δεν είχα το σωστό αριθμό τηλεφώνου του. Είχα θυμώσει και μαζί του βέβαια, γιατί δεν με είχε πάρει κανένα τηλέφωνο. Ήμουν ερωτευμένη, ήμουν μόνη μου και στην Ελλάδα τότε και στεναχωριόμουν γιατί νόμιζα ότι δεν με θέλει. Έριξα όμως τον εγωισμό μου και μια μέρα τον πήρα τηλέφωνο, όταν μέσω μιας φίλης μου βρήκα τον σωστό αριθμό του. Εκείνη τη χρονιά συναντηθήκαμε, στα 20α γενέθλιά μου, και από τότε είμαστε μαζί», έχει πει η Καλομοίρα, που παντρεύτηκε με τον Γιώργο το 2010, ενώ το 2012 ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια τους και, σε λίγους μήνες, θα κρατούν στην αγκαλιά το τρίτο τους παιδί, το οποίο θα είναι κορίτσι!

020316081745_5606.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top