BINTEO: Στο hot spot της Λέσβου εν μέσω διαμαρτυρίας η Τζολί - Είδε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα!

Αναχωρεί εντός της ημέρας για Λονδίνο

Τη στιγμή που περίπου 400 μετανάστες διαμαρτύρονται για τις διαδικασίες καταγραφής βρέθηκε στο hot spot της Λέσβου η Αντζελίνα Τζολί, η οποία εντός της ημέρας θα αποχαιρετήσει την Ελλάδα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η χολιγουντιανή Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες προσγειώθηκε στο «Οδυσσέας Ελύτης» γύρω στις 10:00 της Πέμπτης και κατευθύνθηκε στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου ενημερώθηκε από μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

«Δεν νομίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων», ανέφερε η ηθοποιός, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη στήριξή της στην τοπική κοινωνία, λέγοντας ότι θα επιλέξει τη Λέσβο για τις οικογενει��κές τις διακοπές το Καλοκαίρι.

Μετά τη σύσκεψη, η 40χρονη σταρ μετέβη στο hot spot στη Μόρια. Χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων, ενημερώθηκε για τη διαδικασία καταγραφής, επισκέφθηκε οικογένειες προσφύγων που διαμένουν σε κοντέινερ και συνάντησε ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, τους οποίους διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον των Αρχών προκειμένου να φτάσουν ασφαλείς στον προορισμό τους.

Παρά το ότι το σχέδιο πτήσης που έχει κατατεθεί στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης αναφέρει πως το λίαρ τζετ θα αναχωρήσει στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και πληροφορίες την ήθελαν να επισκέπτεται και την Ειδομένη, η Αντζελίνα θα αναχωρήσει τις επόμενες ώρες, με προορισμό το Λονδίνο.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την επίσκεψη στο hot spot

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζολί: «Δεν θα τελειώσει σύντομα το δράμα» - Μήνυμα στήριξης στη Λέσβο

ΔΕΙΤΕ τα ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΝΑ από την επίσκεψη της Τζολί στη Λέσβο – «Θα έρθω για διακοπές»!

ΑΥΤΟ είναι το δωμάτιο που ετοιμάστηκε για την Τζολί στην Μυτιλήνη!

ΔΕΙΤΕ το μήνυμα της Γαρμπή για την Τζολί και τους πρόσφυγες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top