"ΠΑΓΩΣΑΝ" από το ΣΟΚ του θανάτου του Παντελίδη οι Έλληνες καλλιτέχνες

«Ήταν από τα καλύτερα παιδιά»

"ΠΑΓΩΣΑΝ" από το ΣΟΚ του θανάτου του Παντελίδη οι Έλληνες καλλιτέχνες

Πλήθος καλλιτεχνών δηλώνουν συγκλονισμένοι από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη. «Είμαι συγκλονισμένος. Ήρθε αυτό το παιδί, έκανε ταραχή και έφυγε. Δεν έχω λόγια, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Δεν ξέρω τι να πω» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος στην εκπομπή «Αλήθειες με την τη Ζήνα».

«Είμαι συγκλονισμένη, δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Τι να πω; Κουράγιο στην οικογένειά του. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Δυστυχώς έτσι είναι ζωή. Τι να πω;» τόνισε η Άντζελα Δημητρίου.

«Συλλυπητήρια στους γονείς του. Ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων, φοβερά ταλαντούχος. Λυπάμαι πάρα πολύ. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Ήταν πολύ νέος. Μόλις το έμαθα πάγωσα» δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Με έχει συγκλονίσει το ότι έφυγε τόσο ξαφνικά. Ήταν ένας νέος άνθρωπος, ένα πολύ καλό και γλυκό παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια» σημείωσε η Έλλη Κοκκίνου.

Συγκλονισμένη ήταν και η Κατερίνη Στανίση που είπε «Τι ήταν αυτό κορίτσι μου; Τι ήτα�� αυτό το ξαφνικό; Του είχα πει να γράψει ένα τραγούδι και για μένα».

Ο Zero πάλι είπε «Ήταν από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στο χώρο, πάρα πολύ σεμνός και λιτός. Πάρα πολύ ταλαντούχος. Ήρθε σαν κεραυνός στη μουσική και έφυγε έτσι ξαφνικά».

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Ένας νέος άνθρωπος έφυγε και γενικά με συγκλονίζει ότι τελικά δεν είμαστε τίποτα ,αλλά από την άλλη, η μουσική θα τον κάνει αθάνατο. Δηλαδή θα συνεχίσουμε να ακούμε τα τραγούδια του» τόνισε ο Άκης Δέξιμος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top