ΔΕΙΤΕ τον Νίκο Βέρτη στη γειτονιά όπου μεγάλωσε, στην Ολλανδία!

Το ταξίδι - αστραπή του τραγουδιστή

ΔΕΙΤΕ τον Νίκο Βέρτη στη γειτονιά όπου μεγάλωσε, στην Ολλανδία!

​Στη γειτονιά της Ολλανδίας όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια επέστρεψε ο Νίκος Βέρτης, κάνοντας ένα διάλλειμα από τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πόζαρε έχοντας για συντροφιά λίγες… πάπιες και δημοσίευσε την φωτογραφία στα social media, υπό τη λεζάντα «εδώ στη γειτονιά μου στην Ολλανδία θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια».

vertis-instagram.jpg

Με καταγωγή από χωριό της Καβάλας, ο Νίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Χόρινχεμ της Ολλανδίας, καθώς οι γονείς του ήταν μετανάστες, ενώ επέστρεψαν οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη όταν ήταν έξι ετών.

«Πέρασα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Στην τάξη ήμουν από τα παιδιά που δεν είχαν λεφτά να πάρουν ένα ζευγάρι παπούτσια. Η μητέρα μου δεν είχε λεφτά να μου τα αγοράσει , όμως είχε πάντα τον τρόπο να με κάνει να μην νιώθω άσχημα γι’ αυτό. Παραδείγματος χάριν, όλοι φορούσαν φιρμάτα παπούτσια και μου έλεγε πως είναι χάλια εξωτερικά. Την ευγνωμονώ τόσο πολύ γι’ αυτό την μητέρα μου. Μία οχταετία φάγαμε χαστούκια σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο στο οικονομικό, όμως μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε στενοχώρια. Υπήρχε πάντα χαρά στο σπίτι μας, ακόμα και όταν το ψυγείο μας ήταν άδειο», εξομολογήθηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ίδιος.

12654548_10153775171355516_4632520831511465013_n.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top