Kι άλλη τραγωδία: Σε κώμα πασίγνωστος τραγουδιστής μετά από τροχαίο!

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στο κεφάλι

Kι άλλη τραγωδία: Σε κώμα πασίγνωστος τραγουδιστής μετά από τροχαίο!

​Τέλος δεν έχουν οι κακές ειδήσεις το τελευταίο διάστημα. Μετά τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι, τον χαμό του Άλαν Ρίκμαν και την απώλεια του συζύγου της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Αντζελίλ, σε κώμα μετά από τροχαίο βρίσκεται και ο γνωστός τραγουδιστής «Black», κατά κόσμον Kόλιν Φέρνκομπ.

3005368857_d260d9eb8c.jpg
Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο 53χρονος τραγουδιστής που το 1987 έγινε παγκοσμίως γνωστός με το τραγούδι «Wonderful Life», τράκαρε πολύ άσχημα την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να πέσει σε κώμα.

Έκτοτε, ο «Black» νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς μετά το τροχαίο έχει εγκεφαλικό οίδημα, με αποτέλεσμα οι γιατροί να είναι συνεχώς από πάνω του, ώστε να προλάβουν τα χειρότερα.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του βρέθηκαν η σύζυγός του Καμίλα και οι τρεις γιοι τους.

p02j2wkp.jpg

Τραγική ειρωνία; Ανήμερα του St Patrick, ο 53χρονος τραγουδιστής θα γινόταν για πρώτη φορά παππούς από τον μεγάλο του γιο!

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ:

Ο «Black» είχε μόλις φύγει από το σπίτι του και πήγαινε οδηγώντας στο αεροδρόμιο του Cork ώστε να προλάβει μια πτήση, χωρίς ωστόσο να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

9180707_orig.jpg
Ο μάνατζερ του πάντως, φρόντισε να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες στιγμές, στέλνοντας την στήριξη τους στην οικογένεια τους.

Συνολικά ο «Black» έχει κυκλοφορήσει 15 albums ενώ παράλληλα είχε εκδόσει τις δικές του εκ��έσεις ποίησης και ζωγραφικής στην Ιρλανδία όπου ζει τα τελευταία δέκα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top