Ο τελευταίος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της

Τι εντυπωσίαζε τους άλλους όταν την έβλεπαν;

Ο τελευταίος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της

​Για την εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο δεύτερος σύζυγός της, Γιώργος Ηλιάδης.

«Εκείνο που κυρίως χαρακτήριζε την Αλίκη και στην δουλειά της και στην ιδιωτική της ζωή και στην συμπεριφορά της στους ηθοποιούς, αλλά και στους φίλους της και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε μιλώντας με τον Φασουλή, μιλώντας με αυτούς τους ανθρώπους, ήταν η αρχοντιά. Η Αλίκη ήταν αρχόντισσα! Τίποτα άλλο. Και αρχόντισσα όχι με την έννοια την οικονομική, η αρχοντιά είναι κάτι το ηθικό δεν είναι οικονομικό!».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1982, κανείς όμως δεν το ήξερε, παρά μόνο όταν μία δεκαετία αργότερα, η ίδια η ηθοποιός το είχε αποκαλύψει στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Όπως τόνισε ο Κύπριος επιχειρηματίας, μπορεί για μας να ήταν μία σταρ του σινεμά, η ίδια ωστόσο ήταν ένας απλός άνθρωπος ο οποίος, δεν αγαπούσε καθόλου τα κοσμικά μέρη.

«Η Αλίκη δεν ήταν ούτε της Μυκόνου, ούτε των κοσμικών νησιών. Πήγαινε στο κτήμα της στον Άγιο Θεολόγο και αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο Σταμάτης Φασουλής, ο Δάνης Κατρανίδης, όλοι οι φίλοι που τους καλούσε τακτικά στο κτήμα της επάνω. Όχι μόνο ήταν ένας καθημερινός άνθρωπος, αλλά ήταν πως να το πω... ο απλός άνθρωπος του χωριού».

Παράλληλα ο ίδιος δήλωσε πως το πρώτο πράγμα που εντυπωσίαζε κάποιον στην Αλίκη ήταν η φρεσκάδα της:

«Και όταν λέω φρεσκάδα, δεν εννοώ μόνο την όψη της, οι κουβέντες είχαν μια φρεσκάδα. Είχε φρεσκάδα η Αλίκη και αυτό το εξέπεμπε».

Όσο για το αν είχε κάποιο αρνητικό στοιχείο πάνω της, ο Κύπριος επιχειρηματίας όσο κι αν προσπάθησε να θυμηθεί κάτι, δεν βρήκε τίποτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top