ΔΕΙΤΕ καρέ -καρέ τον σοκαριστικό τραυματισμό του Αντώνη Ρέμου στο Πρωτοχρονιάτικο σόου-ΒΙΝΤΕΟ

"Πάγωσαν" όλοι στο πλατό!

ΔΕΙΤΕ καρέ -καρέ τον σοκαριστικό τραυματισμό του Αντώνη Ρέμου στο Πρωτοχρονιάτικο σόου-ΒΙΝΤΕΟ

To σοκαριστικό ατύχημα του Αντώνη Ρέμου έδειξε καρέ-καρέ το «Πρωινό» μετά το τέλος του Πρωτοχρονιάτικου σόου, που προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένο λίγο πριν υποδεχτούμε το 2016!

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, ο τραγουδιστής τραυματίστηκε την ώρα της… αντίστροφης μέτρησης από πεπιεσμένο κομφετί στον κερατοειδή με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και το γύρισμα να γίνει σε... δύο δόσεις!

REMOS 3.jpg
«Δεν ήταν η πρώτη αντίστροφη μέτρηση. Ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την εγγραφή που μόλις είδατε, είχαμε μαζευτεί στο βραδινό πλατό μας, είχαμε βάλει τα καλά μας για να υποδεχτούμε τον Αντώνη Ρέμο και όλοι μαζί το νέο έτος! Κι έτσι ξαφνικά, όπως θα τραγουδούσε ο Αντώνης, εκεί που είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, ο δαίμων όχι του τυπογραφείου, την έκανε την δουλίτσα του! Το γύρισμα σταμάτησε, αρχικά ο ένας ρωτούσε τον άλλον γιατί δεν είχαμε καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί, ευτυχώς ο τραυματισμός του Αντώνη στο μάτι ήταν ελαφρύς, και όλα ήταν περαστικά» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Ο Αντώνης από την πρώτη στιγμή, ακόμα και όσο ήταν στην οφθαλμολογική κλινική, έλεγε ότι θα επιστρέψει για να τελειώσει το γύρισμα σαν άψογος επαγγελματίας. Και αυτό ακριβώς έκανε μια εβδομάδα αργότερα!».

Μάλιστα, στο δεύτερο γύρισμα ο τραγουδιστής δεν έχασε το χιούμορ του λέγοντας μάλιστα κοιτώντας την κάμερα: «Μην σου τύχ��ι να κάνεις εορταστικό με τον Λιάγκα! Δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΤΣΙ είναι το μάτι του Αντώνη Ρέμου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του-Μίλησε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ on camera

Αντώνης Ρέμος: Το μήνυμά του για τον σοβαρό τραυματισμό του στο μάτι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top