Άτιμη φύση: Η καλλονή που έφαγε πόρτα από την μόδα επειδή τα πόδια της έχουν μήκος 129 εκατοστά

Η 22χρονη έχει τα πιο μακριά άκρα στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ το ύψος της φτάνει το 1 μέτρο και 96 εκατοστά!

Άτιμη φύση: Η καλλονή που έφαγε πόρτα από την μόδα επειδή τα πόδια της έχουν μήκος 129 εκατοστά

​Στις γυναίκες που η φύση τις έχει… υπερπροικίσε�� ανήκει η καλλονή που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες!

Για την 22χρονη Τσέιζ Κένεντι από την Καλιφόρνια ο λόγος, η οποία έφαγε… πόρτα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μόδας, επειδή τα πόδια της παραείναι μεγάλα!

kenn1.jpg
Για να καταλάβετε για τι… μεγέθη μιλάμε, σημειώστε απλά τους αριθμούς! Η Τσέιζ έχει ύψος 1.96 ενώ ΜΟΝΟ τα πόδια της έχουν μήκος… 1.29!

kenn2.jpgkenn7.jpg

Λόγω των… τεράστιων άκρων της, στο σχολείο την φώναζαν «καμηλοπάρδαλη» και «τα πόδια», ωστόσο η ίδια ισχυρίζεται πως αυτό την βοήθησε πολύ στα αθλήματα.

kenn3.jpg
«Είμαι περήφανη για τα πόδια μου. Δεν θα ήθελα τίποτα διαφορετικό. Μου αρέσει που είμαι τόσο ψηλή και πιστεύω πως θα κατακτήσω άνετα το ρεκόρ των υψηλότερων ποδιών στην Αμερική!»

kenn4.jpgkenn6.jpg
Στόχος της όπως λέει, είναι να ξεπεράσει το ρεκόρ της Χόλι Μπάρτ, της οποίας τα πόδια έχουν μήκος 124 πόντους.

Και μπορεί το ύψος της να είναι πρόβλημα για την πασαρέλα, όχι όμως και για τα αισθηματικά της, αφού το τελευταίο διάστημα έχει δεσμό με τον Τζέισον, ο οποίο είναι μόλις τρία εκατοστά κοντύτερος της, έχοντας ύψος 1.93!

kenn8.jpg
«Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που να είναι πιο ψηλός από εσένα! Στο Γυμνάσιο μου ήταν δύσκολο να βγω με αγόρια, επειδή στα 17 μου ήμουν ήδη 1.85! Δεν μου άρεσε αυτό και ευχόμουν να μην είμαι έτσι, αλλά μεγαλώνοντας στην πορεία, άρχισα να νιώθω καλύτερα και θεωρώ πως τα πόδια μου με έκαναν αυτό που είμαι!»
kenn5.jpg
kenn10.jpgkenn9.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top