ΔΕΙΤΕ ποιο ελληνικό συγκρότημα πήρε βραβείο για τα social media!

Στέφθηκε «King Of Crowns»

ΔΕΙΤΕ ποιο ελληνικό συγκρότημα πήρε βραβείο για τα social media!

Ένα συγκρότημα κατέκτησε το δεύτερο βραβείο για την καλύτερη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στα φετινά «Social Media Awards»!

Με το βραβείο «Silver Award For Best Use of Social Media» στην κατηγορία «Μουσική» τιμήθηκαν οι REC, που κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι μεγάλου ανταγωνισμού, καθώς οι υποψήφιοι ξεπερνούσαν τους 450.

social-media-awards.jpg

«THE TRUE KINGS OF CROWNS IS HERE! Όταν λαμβάνεις ένα βραβείο από μια διεθνή επιτροπή για μια δουλεία που επι χρόνια αγαπάς και κάνεις από καρδιάς, δεν μπορείς παρά να “φουσκώνεις” από περηφάνια! Μπορεί να μην είναι το πρώτο μου βραβείο για τα Social Media ή για το Marketing ή για τον Digital Design που τόσο αγαπώ..αλλά είναι τόσο μοναδικό όσο η κάθε στιγμή που μια ιδέα γεννιέται στο κεφάλι μου, στο στούντιο μου! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες αλλά και στα ‪#‎recάκια‬ μου τον ΜΙΚΕ και την Ξένια που αποτελούν πάντοτε στήριγμα στην δουλειά μου, αλλά και την Ελένη μου που είναι η έμπνεση μου! Ταπεινά…ευχαριστώ!», ήταν το μήνυμα που έγραψε η «ψυχή» του συγκροτήματος, Άρης Λουμάκης, μετά τη βράβευση.

Τα «Social Media Awards», που διοργανώθηκαν για τρίτη φορά, απονέμονται κατόπιν απόφασης κριτική επιτροπής, την οποία απ��ρτίζουν διεθνούς εμβέλειας επαγγελματίες.

αρις.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top