Δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Αλβάρο στην Αθηνά Ωνάση!

Μέσω των social media εξέφρασε τα αισθήματά του

Δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Αλβάρο στην Αθηνά Ωνάση!

​Με μία φωτογραφία, στην οποία εκθειάζει την ομορφιά της, έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο!

Το ζευγάρι ζει κάθε στιγμή της σχέσης του, με τον Αλβάρο να μην διστάζει να μιλήσει δημόσια για την Αθηνά και να εκφράσει τα αισθήματά του για εκείνη. Αυτή τη φορά, ο 42χρονος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους όσα νιώθει: «ανέβασε» μία φωτογραφία της στα social media, γράφοντας στη λεζάντα: «πόσο όμορφη η αγάπη μου!».

onasimiranda.jpg

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος: η κοινή αγάπη τους για τα άλογα τους έφερε κοντά, ενώ, αν και έχουν περάσει 13 χρόνια από την μέρα που γνωρίστηκαν, η «φλόγα» είναι δυνατή.

Alvaro-Alfonso-de-Miranda-athina-onasi.jpgimage.jpg

«Συναντηθήκαμε το 2002, όταν ήταν μόλις 17 ετών. Ήμασταν και οι δυο στο training camp του Νέλσον Πεσόα στο Βέλγιο. Η μητέρα της κόρης μου, Σιμπέλ Ντόρσα, η οποία αυτοκτόνησε το 2011, με είχε αφήσει μόνο και επέστρεψε στη Βραζιλία, μετά την τελευταία μας διαμάχη. Είχε κουραστεί από την περιπλάνηση μου, η οποία, όμως, ήταν αναγκαία για την καριέρα μου. Είχε πάρει μακριά τα παιδιά, την 3χρονη Βίβιαν και τον 5χρονο Φερνάντο από τον πρώτο της γάμο, τον οποίο είχα σαν δικό μου γιο. Δεν είχαμε πάρει διαζύγιο, επειδή δεν ήμασταν παντρεμένοι, αλλά το τέλος αυτής της σχέσης με γέμισε θλίψη. Η Αθηνά με πλησίασε δειλά, με τη λεπτότητα, που συνοδεύει πάντα την αγάπη μας. Θυμάμαι αυτή τη συνάντηση με πολλή συγκίνηση. Ήμουν στους στάβλους και χάιδευα το άλογο μου. Η Αθηνά με πλησίασε για να με χαιρετήσει και, όταν είδε την έκφρασή μου, με ρώτησε γιατί είμαι τόσο λυπημένος. Η σπίθα που άναψε μεταξύ μας εκείνη την στιγμή, έγινε πυρκαγιά! Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ! Η Αθηνά είναι ένα πρόσωπο που αγαπά τα αληθινά πράγματα και τις αυθεντικές σχέσεις. Δεν δίνει σημασία στα υλικά αγαθά», περιέγραψε, ο ίδιος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Hello».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top