Πώς αντέδρασαν Έλληνες ηθοποιοί που φήμες τους θέλουν ζευγάρι όταν είδαν φωτογράφους

Δείτε στο φωτορεπορτάζ την «γλώσσα του σώματος» να «μιλά» από μόνη της

Πώς αντέδρασαν Έλληνες ηθοποιοί που φήμες τους θέλουν ζευγάρι όταν είδαν φωτογράφους

​Μπορεί από τον Ιούνιο τα δημοσιεύματα να οργιάζουν πως η Βίκυ Κάβουρα βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Νάσου Παπαργυρόπουλου μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο, ωστόσο εκείνη… αρνείται πως τρέχει το παραμικρό μεταξύ τους.

9577_NIKOS_IKONOMOPOYLOS_VIKI_KAVOYRA_892014.jpg
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η νεαρή ηθοποιός βγήκε με πρόσφατες δηλώσεις της και διέψευσε τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν από τον Ιούνιο και την ήθελαν ζευγάρι με τον γοητευτικό συνάδελφο της.

9015_VIKI_KAVOYRA_19102015.jpg

Για την ακρίβεια, η Βίκυ Κάβουρα είχε δηλώσει πως:

«Ο Νάσος είναι ένα άτομο πoυ θαυμάζω και πολύ καλό παιδί, πολύ καλή ψυχή κι είμαστε φίλοι. Είμαστε φίλοι από το γυμναστήριο και δεν κατάλαβα καν πως προέκυψε το θέμα, δεν υπάρχει σχέση».

9233_NASOS_PAPARGIROPOYLOS_VIKI_KAVOYRA_19102015.jpg
Πάντως αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, οι δυο ηθοποιοί πρέπει να κάνουν παρέα και… εκτός γυμναστηρίου, αφού οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν στο Mall, για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός».

9239_NASOS_PAPARGIROPOYLOS_VIKI_KAVOYRA_19102015.jpg


Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, η Βίκυ Κάβουρα δεν έκρυψε την αμηχανία της όταν αντελήφθη ότι τους φωτογράφιζαν, ενώ απομακρύνθηκε μερικά εκατοστά πιο πέρα από τον φημολογούμενο σύντροφό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top