Κώστας Βουτσάς-Αλίκη Κατσαβού: Κάνουν προσπάθειες για εξωσωματική ώστε να γίνουν γονείς

«Το σπέρμα μου είναι ανθηρό» λέει ο 83χρονος ηθοποιός (video)

Κώστας Βουτσάς-Αλίκη Κατσαβού: Κάνουν προσπάθειες για εξωσωματική ώστε να γίνουν γονείς

Ότι είναι στα σκαριά για να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί αποκάλυψαν στη Σάσα Σταμάτη, Κώστας Βουτσάς και Αλίκη Κατσαβού.

Ο 83χρονος ηθοποιός και η σύντροφος του δεν έκρυψαν πως είναι σχεδόν έτοιμοι να γίνουν γονείς, έχοντας ξεκινήσει συστηματικές προσπάθειες:

2846_KOSTAS_VOYTSAS_ALIKI_KATSAVOY_2692015.jpg
«Έχουμε ακουμπήσει τις ελπίδες μας σε έναν πολύ σπουδαίο επιστήμονα που ασχολείται για χρόνια με την εξωσωματική στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι θα στεφθεί σύντομα με επιτυχία η προσπάθεια. Ο γιατρός μου λέει πως όποιος επιμένει στο τέλος τα καταφέρνει. Κι έτσι είμαι κι εγώ σίγουρη ότι στο τέλος θα τα καταφέρω. Έτσι γίνεται συνήθως με τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας, σπανίως η πρώτη προσπάθεια στέφεται με επιτυχία. Έχουνε προηγηθεί κάποιες αποτυχημένες, αλλά κάθε φορά ο οργανισμός προχωρά προς την επιτυχία» δήλωσε στην κάμερα η Αλίκη Κατσαβού, με τον Κώστα Βουτσά να προσθέτει αστειευόμενος, πως:

4271_KATSAVOY_VOYTSAS_DOMAZOY_1092015.jpg
«Το σπέρμα μου είναι εντάξει. Είναι πολύ ανθηρό!»

Πώς σχολίασε τα παραπάνω ο Γιώργος Λιάγκας; Μπορεί να τους είχε «κράξει» στο παρελθόν, αλλά βλέποντας τις σημερινές τους δηλώσεις, είπε:

«Επειδή ο πρώτος που βγήκα και τον έκραξα ήμουν εγώ γιατί νόμιζα ότι κάνει πλάκα, τελικά όμως αποδείχθηκε ότι δεν έκανε πλά��α. Όταν λοιπόν παίρνουν μια απόφαση ζωής που γνωρίζουν ότι τα παιδιά προφανώς δεν θα δουν σε μεγάλη ηλικία πατέρα. Οκ 100 θα ζήσει σίγουρα ο Κώστας, αλλά κάποια στιγμή θα πεθάνει κι αυτός. Προφανώς δεν θα δει τα παιδιά του σε μεγάλη ηλικία. Όταν ένα ζευγάρι είναι πια κατασταλλαγμένο και ξέρει ότι τα παιδιά θα τα μεγαλώσει σε μεγάλη ηλικία η μητέρα γιατί το έχουν αποφασίσει, ε τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά γιατί βλέπω ότι το θέλουν πάρα πολύ. Από την στιγμή που κατασταλλαγμένα θέλω να το κάνουν, εμένα δεν ενοχλεί πια και λέω μακάρι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top