Θα λιώσετε στα γέλια: Τι συνέβη όταν Κλούνεϊ και Κρόφορντ ξύπνησαν στο ίδιο κρεβάτι «λιώμα»

Ο σύζυγος της Σίντι και «κολλητός» του Τζόρτζ, περιγράφει με σπαρταριστό τρόπο το αστείο περιστατικό

Θα λιώσετε στα γέλια: Τι συνέβη όταν Κλούνεϊ και Κρόφορντ ξύπνησαν στο ίδιο κρεβάτι «λιώμα»

Θυμάστε που πριν καιρό σας είχαμε γράψει από το star.gr ότι Σίντι Κρόφορντ και Τζόρτζ Κλούνεϊ είχαν πέσει στο ίδιο κρεβάτι έχοντας γίνει «τύφλα» στο μεθύσι;

Μερικούς μήνες μετά από αυτή την πιπεράτη αποκάλυψη o 53χρονος σύζυγος του πρώην super model, σε συνέντευξη του στην «Daily Newspaper», περιέγραψε με ξεκαρδιστικές λεπτομέρειες τι συνέβη την… «μοιραία» βραδιά.

spl1140667_007.jpg
Όπως είναι γνωστό, ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και ο σύζυγος της, Ράντι Γκέρμπερ, εκτός από κολλητοί και κουμπάροι, είναι συνέταιροι επίσης, έχοντας λανσάρει την τεκίλα «Casamigos», την οποία και «τιμούν» δεόντως.

Σε ένα λοιπόν από αυτά τα οινοπνευματώδη βράδια, οι τρεις τους βρίσκονταν στο σπίτι της Κρόφορντ και του Γκέρμπερ στο Μαλιμπού, όταν ο 54χρονος σταρ έγινε «λιώμα» στο μεθύσι. Πάνω στην «τύφλα» του, πήγε και έπεσε να κοιμηθεί, σε ένα από τα δωμάτια καλεσμένων του σπιτιού, τα οποία συνήθως χρησιμοποιεί ο Ράντι Γκέρμπερ όταν μεθάει. Ο σύζυγος της Κρόφορντ από την άλλη, κοιμήθηκε σε ένα από τα δωμάτια των παιδιών.

spl1140887_001.jpg

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, ο Γκέρμπερ θυμάται:

«Ήταν γύρω στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα, όταν η γυναίκα μου έρχεται και μου λέει: “ΘΕΕ ΜΟΥ! ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ!”. Μου περιέραψε ότι μπήκε στο δωμάτιο των καλεσμένων όπου κοιμόταν ο Τζόρτζ, επειδή όπως είπε νόμιζε ότι ήμουν εγώ, καθώς ο Τζόρτζ φορούσε τα ρούχα μου και ήταν με το πρόσωπο στα σκεπάσματα. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και του είπε: “έλα μωρό μου, γιατί δεν βγάζεις τα ρούχα σου;”. Ο Τζόρτζ τότε γύρισε το κεφάλι του, την κοίταξε έκπληκτος, πήδηξε από το κρεβάτι και της είπε “χίλια συγγνώμη!”»

spl1140667_001.jpg

Οι τρεις τους μετά το αρχικό σοκ ξέσπασαν σε γέλια, ενώ το αστείο περιστατικό τους έδωσε και έμπνευση να γυρίσουν μια διαφήμιση για την τεκίλα Casamigos:

spl1142187_003.jpg
«O Tζόρτζ είπε πως το θέμα της διαφήμισης θα έπρεπε να είναι “πιες Casamigos και ξύπνα με την Σίντι Κρόφορντ”, ενώ η Σίντι του απάντησε: “Όχι, θα έπρεπε να είναι, πιες Casamigos και ξύπνα με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ”».

spl1139961_001.jpg
Η Αμάλ δεν ξέρουμε τι θα πει για όλα αυτά, γιατί δεν βλέπουμε να την γλυτώνει την «παντόφλα» ο Τζόρτζ!
spl851692_004.jpg
spl851692_001.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top