Παυλίνα Βουλγαράκη: «αν κάτι δεν το αισθάνομαι, δεν μπορώ να το αποδώσω γραπτώς»

Ποια είναι η πηγή της έμπνευσής της

Το ότι τα τραγούδια της βασίζονται σε πράγματα που αισθάνεται, εξομολογείται η Παυλίνα Βουλγαράκη, δηλώνοντας παθιασμένη με το μουσικό της ταξίδι.

«Σε ό,τι αφορά τη γραφή μου, έχει πάντα σχέση με αυτό που νιώθω. Αν κάτι δεν το αισθάνομαι, δεν μπορώ να το αποδώσω γραπτώς. Σίγουρα, όμως, αυτό έχει να κάνει και με την παραίσθηση κάποιου συναισθήματος. Πολύ συχνά νομίζουμε ότι αισθανόμαστε πράγμ��τα και αυτό δεν ισχύει τελικά. Και μπορεί να κάνεις έναν επικό μονόλογο όσο βρίσκεσαι μόνη σου στο αυτοκίνητο ή να βάλεις τα κλάματα για κάτι και, όταν βρεθείς στο σπίτι σου, να αναρωτηθείς “τελικά τι έγινε; Γιατί το μεγαλοποίησα τόσο πολύ;”. Yπάρχουν λοιπόν και τέτοιοι στίχοι. Δεν έχει να κάνει με κάτι που μου είναι απαραίτητα βάρος στην καθημερινότητά μου», λέει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», η ίδια.

Όταν τη ρωτούν από πού εμπνέεται, η 25χρονη τραγουδίστρια αναφέρει: «γράφω όταν είμαι συναισθηματικά φορτισμένη. Η έμπνευση συνήθως είναι ανάγκη. Κάποια στιγμή χρειάζομαι να γράψω αυτά που αισθάνομαι και μου βγαίνουν με αυτό τον τρόπο. Λόγο πιο ποιητικά, γράφω όμως και κείμενα. Οτιδήποτε σε αγγίζει σου δημιουργεί έμπνευση. Είναι η ανάγκη σου να μιλήσεις γι’ αυτό που σε ταρακουνά συναισθηματικά. Ακόμα και μια ταινία ή μια μελωδία μπορεί να σου διεγείρει αυτή την ανάγκη».

Ακούστε στο βίντεο το τραγούδι «Λίγο Λίγο»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top