Αυτά είναι! Ηθοποιός ευχαρίστησε την πρώην του και το σκύλο του για το βραβείο Emmy που κέρδισε

Χώρισαν πριν λίγες ημέρες μετά από 18 χρόνια σχέσης

Αυτά είναι! Ηθοποιός ευχαρίστησε την πρώην του και το σκύλο του για το βραβείο Emmy που κέρδισε

Την… πρώην του Τζένιφερ Γουέστφελντ και το σκύλο του ευχαρίστησε ο Τζον Χαμ στην 67η απονομή των βραβείων Emmy που έλαβαν χώρα στο «Microsoft Theater» στο Los Angeles.

Ο 44χρονος Αμερικανός ηθοποιός ο οποίος κέρδισε το Emmy «Καλύτερου Ά Ανδρικού Ρόλου Δραματικής σειράς»�� για το ρόλο του στο «Mad Men» αφού ανέβηκε στη σκηνή παρέλαβε το βραβείο του και είπε:

«Μου φαίνεται απίστευτο ότι στέκομαι εδώ. Για αυτό θέλω πολύ να ευχαριστήσω εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου. Κόρα και Τζεν σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσάς» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Αυτό θα πει πολιτισμένος χωρισμός!

spl1132862_001.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, πριν περίπου 10 μέρες το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από 18 χρόνια λέγοντας το εξής: «Με μεγάλη μας λύπη αποφασίσαμε να χωρίσουμε μετά από 18 χρόνια αγάπης. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε οποιαδήποτε κίνηση κάνει αναφορικά με το μέλλον του».

Αν και ο λόγος του χωρισμού δεν έγινε γνωστός, φιλικό πρόσωπο των δύο 44χρονων ηθοποιών τον αποκάλυψε και… μας άφησε με το στόμα ανοικτό: το φινάλε της σχέσης επήλθε επειδή ο Τζον σταμάτησε να πίνει και άρχισε να κάνει όνειρα για τη δημιουργία οικογένειας!

110915172739_9311.jpg
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρωταγωνιστής του «Mad Men» αντιμετώπισε προβλήματα με το αλκοόλ και στις αρχές του 2015 εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης.

Χαμ και Γουέστφελντ έγιναν ζευγάρι το 1997, εμφανίστηκαν μαζί στην ταινία «Friends with Kids», σε σενάριο και σκηνοθεσία της ίδιας, ενώ ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top