BINTEO: καβγάς στη Μύκονο με τον σύντροφο γνωστού ηθοποιού!

«Θερμό» επεισόδιο όταν αντιλήφθηκε τους παπαράτσι

Στης Μυκόνου τα νερά κολύμπησε ένας από τους πιο γνωστούς σέξι ηθοποιούς του Hollywood, έχοντας στο πλευρό του τον… αγαπημένο του! Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκαν τους παπαράτσι, ακολούθησε επεισόδιο!

Ο Λουκ Έβανς μπήκε στη λίστα των celebrities που «ψήφισαν» Ελλάδα για τις διακοπές τους, με το καλογυμνασμένο του κορμί να γίνεται θέμα θαυμασμού και συζήτησης στην παραλία της Ελιάς.

luke-evans-speedo-leaves-nothing-to-the-imagination-01 (667x977).jpg
(O ηθοποιός, δεξιά, με τον συνοδό του/ φωτογραφία: JustJared)

Ωστόσο, όταν ο σύντροφος του 36χρονου πρωταγωνιστή -που έχουμε απολαύσει σε επιτυχημένες ταινίες όπως οι «Τρεις Σωματοφύλακες», «The Raven» και «Fast and Furious 6»- αντιλήφθηκε πως οι παπαράτσι τους κατέγραφαν, πήγε προς το μέρος τους και τους ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος.

luke-evans-speedo-leaves-nothing-to-the-imagination-05 (530x1024).jpgluke-evans-speedo-leaves-nothing-to-the-imagination-08 (512x1024).jpg
(To speedo μαγιό του ηθοποιού δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία/ φωτογραφία: JustJared)

Σύμφωνα με το Mykonos LiveTV, που δημοσίευσε το σχετικό βίντεο, ο αγαπημένος του Έβανς -ο οποίος,όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, ονομάζεται Μίκα Στεβάνοβιτς- μπλέχτηκε σε άγριο καβγά με τους παπαράτσι Νίκο Σεμιτέκολο και Νίκο Ζώτο, με τις φωνές του να ακούγονται σε όλη την παραλία!

Δείτε στο βίντεο τον ηθοποιό και τον καβγά του συντρόφου του με τους παπαράτσι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top