Παντρεύτηκε κρυφά ζευγάρι της ελληνικής showbiz; Μυστήριο στο Facebook!

Φήμες για γάμο στην... Ταϊλάνδη

Παντρεύτηκε κρυφά ζευγάρι της ελληνικής showbiz; Μυστήριο στο Facebook!

​«Φωτιά» έχουν πάρει από το πρωί της Πέμπτης οι φήμες ότι ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε κρυφά και, μάλιστα, στην Ταϊλάνδη όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες!

Αφορμή για να ξεσπάσει η φημολογία στάθηκε το… Facebook, όπου, τόσο ο Βαλεντίνο, όσο και η Σάσα Μπάστα, δηλώνουν «παντρεμένοι» στις πληροφορίες για την προσωπική τους κατάσταση, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

5453-9.jpg5453-18.jpg

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια και συγκατοικεί, κρατά χαμηλούς τόνους στα προσωπικά του, παρά του ότι δεν αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις και τις τρυφερότητες σε δημόσια θέα.

3078_VALENTINO_MPASTA_23042015 (1024x559).jpg
Από τις 4 του μήνα, ο Βαλεντίνο και η Σάσα βρίσκονται στην Ταϊλάνδη, έχοντας στην παρέα, μεταξύ άλλων, το στενό συνεργάτη του DJ, τον Χριστόδουλο Σιγανό, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, έγινε ο κουμπάρος τους!

zeugari1.jpgzeugari2.jpg

«Το γάμο νομίζω όλα τα κορίτσια τον σκέφτονται. Εμένα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου και νομίζω ότι τον φέρνει ο Θεός», είχε δηλώσει, στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», η Σάσα, τον περασμένο Μάιο.

Λέτε να της τον έφερε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top